'Sons of Anarchy'-spinoff 'Mayans MC' krijgt een derde seizoen!

Het derde seizoen zal gemaakt worden zonder Kurt Sutter...

Geoffrey Ketels, 06-11-2019 10:55

FX heeft bekend gemaakt dat de Sons of Anarchy-spinoff Mayans MC een derde seizoen krijgt. Het nieuws verschijnt net voor de lancering van de finale aflevering van het huidige, tweede seizoen.
Het nieuws over het verschijnen van het derde seizoen van Mayans MC komt drie weken nadat de co-creator en co-showrunner Kurt Sutter is ontslagen. Meteen bij de bekendmaking van het derde seizoen werd aangegeven dat de huidige co-creator en executive producer Elgin James eveneens verantwoordelijk zal zijn voor het nieuwe seizoen. FX heeft finaal ook nog aangegeven dat het derde deel wellicht ergens aan het einde van 2020 zal verschijnen.

Lees ook: Problemen voor 'Mayans MC': FX ontslaat showrunner

Kwalijk gedrag
Kurt Sutter verliet de productie van de Sons of Anarchy-spinoff Mayans MC nadat er verschillende klachten werden geuit aan zijn adres. In het bijzonder zijn gedrag op de set zou vaak voer voor discussie zijn geweest. Het vertrek komt Sutter zat er sowieso wel aan te komen. In het verleden had hij immers reeds laten optekenen de serie sowieso te verlaten wanneer er een derde seizoen van zou verschijnen.

Ondanks het feit dat het uiteraard nog even wachten is tot de komst van het derde seizoen van Mayans MC is dit uiteraard terug goed nieuws voor de fans!

Bron: Variety.com

Lees meer over: Mayans MC, Sons of Anarchy, serie

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix