search
Legendarische actiefilm 'True Lies' met Arnold Schwarzenegger wordt nu ook een serie
Series / Nieuws

Legendarische actiefilm 'True Lies' met Arnold Schwarzenegger wordt nu ook een serie

CBS heeft officieel de pilot besteld van deze ooit razend populaire actiefilm...

Fans van de ooit immens populaire actie- en komediefilm True Lies kunnen zich gaan opmaken voor de lancering van een gloednieuwe serie. CBS heeft immers officieel de pilot van de reeks besteld.

In het jaar 1994 verscheen de film True Lies. De film met in de hoofdrollen namen als Arnold Schwarzenegger en Jamie Lee Curtis werd meteen een instant succes. Dat succes krijgt nu mogelijks een vervolg, want CBS komt met een serie gebaseerd op de film.

Dat de reeks er komt hoeft niet te verbazen. De serie werd namelijk reeds aangekondigd in het jaar 2017. CBS heeft nu echter pas officieel de pilot besteld. De pilot wordt geschreven door Matt Nix terwijl McG (Supernatural) de aflevering zal regisseren. Het verhaal van de reeks zal gebaseerd zijn op de oorspronkelijke verhaallijn van de film die verscheen in het jaar 1994.

James Cameron
De film True Lies was een project van James Cameron. Inmiddels werd ook al bekend gemaakt dat Cameron ook betrokken zal zijn bij de reeks. Voor de productie van de serie wordt een beroep gedaan op 20th Television.

Wanneer de pilotaflevering precies wordt verwacht is momenteel nog niet bekend.

Aanbevolen artikelen