'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' krijgt mogelijk nog een spin-off

'The Mandalorian' krijgt mogelijk nog een spin-off

Het gerucht gaat dat Cara Dune nu toch haar eigen serie krijgt, waar eerder al geruchten over gingen.

Jim Pedd, 10 februari 2021 om 09:14

Het gerucht gaat dat actrice Gina Carano alsnog een spin-off van The Mandalorian krijgt. De actrice is in die serie te zien als Cara Dune.
Lange tijd hoorden we al dat zij met haar personage een eigen serie zou gaan krijgen. Die was zelfs in ontwikkeling voordat het tweede seizoen van de serie te zien was op Disney+. Maar daarna raakte ze in opspraak bij fans op sociale media.

Ontslagen worden
Sommige fans riepen zelfs op tot ontslag van Gina Carano bij de serie. Daar gaf Disney niet aan toe, en nu gaat het verhaal zelfs dat de actrice toch een eigen serie krijgt.

Dat meldt althans Daniel Richtman, die vaker dit soort geruchten de wereld in helpt en soms ook bij het rechte eind zit. De lekker stelt dat de voormalig MMA-ster haar excuses heeft aangeboden bij Lucasfilm.

Om die reden zou men nu toch overwegen haar personage een eigen serie te geven. Tegelijk bestaat ook de kans - en die is als je het ons vraagt groter - dat de actrice straks speelt in de spin-off Rangers of the New Republic. In die zin kan ze dus misschien al die spin-off krijgen.

Lees ook: Geweldige nieuwe 'Honest Trailer' maakt compleet gehakt van 'The Mandalorian'

Lees ook: Ongelofelijke video toont hoe Rosario Dawson Ahsoka Tano wordt

Bron: Daniel Richtman

Lees meer over: Star Wars, Disney Plus, Lucasfilm, The Mandalorian, Gina Carano

Populair nieuws