Nog een 'Buffy the Vampire Slayer'-actrice heeft kritiek op Joss Whedon

Er is weer iemand uit de cast van Buffy the Vampire Slayer die zich eindelijk uitspreekt.

Jim Pedd, 12-02-2021 09:38

De kritiek op Joss Whedon neemt toe. Lange tijd had hij heel wat trouwe fans, maar langzaamaan keren zich mensen tegen hem.
Dat begon eigenlijk met Ray Fisher, die in Justice League speelde en te maken had met Whedon. Hij uitte forse kritiek op de regisseur en dat leidde zelfs tot een onderzoek vanuit filmstudio Warner Bros., en het stopzetten van zijn samenwerking met HBO. Nu horen we steeds meer klachten.

Heel wat klachten
Zo meldde Buffy the Vampire Slayer-actrice Charisma Carpenter al dat ze de claims van Fisher steunde. Ze was zelfs onderdeel van het onderzoek naar Whedon, en had haar eigen nare ervaringen met Whedon. Ook Sarah Michelle Gellar distantieerde zich van Whedon, wat ook geldt voor Amber Benson.

En nu is er ook Michelle Trachtenberg, die de rol van Dawn Summer speelde in Buffy. Zij stelt ook het ongewenst gedrag van Whedon meegemaakt te hebben:

"Ik wil Sarah Michelle Gellar bedanken dat ze hiermee naar buiten is gekomen. Ik ben nu als 35-jarige vrouw dapper genoeg om dit te reposten. Want. Dit moet. Bekend zijn. Als tiener. Met zijn bepaald niet gepaste gedrag. Niet. Heel. Gepast."

Lees ook: 'Buffy the Vampire Slayer'-revival lijkt echt onmogelijk

Lees ook: Joss Whedon reageerde rot rond 'Buffy the Vampire Slayer'

Bron: WGTC

Lees meer over: Buffy the Vampire Slayer, Joss Whedon, Michelle Trachtenberg

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Domper voor geliefde
scifi-serie

Domper voor geliefde scifi-serie

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader