'WandaVision' aflevering 6: Dit zijn de meest schokkende onthullingen

WandaVision: Dit zijn de schokkendste onthullingen

We hebben weer een gloednieuwe aflevering van WandaVision te zien gekregen op Disney+.

Jim Pedd, 13 februari 2021 om 10:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er is weer een nieuwe aflevering van WandaVision te zien. Nummer zes alweer! Vandaag zetten we de belangrijkste onthullingen voor je op een rij.
Seizoensspecial: 'In universe' heeft de serie deze week een echte seizoensspecial, met Halloween als thema. Dat betekent dat we heel wat personages gezien hebben die zich verkleed hebben speciaal voor het thema.

Director Hayward: Er speelt toch iets sinisters bij de baas van SWORD, die iets van plan lijkt te zijn met 's werelds enige vibranium synthezoid. Zo volgt hij Vision specifiek in de wereld van Wanda.

Pietro en de simulatie: Deze versie van Pietro speelt de oom die slechte invloed heeft op de kinderen van Wanda en Vision. Hij lijkt zich ervan bewust te zijn dat alles om hem heen een simulatie is. Zou hij stiekem iemand anders kunnen zijn?

Vision probeert te ontsnappen: Op het moment dat Vision probeert de simulatie te verlaten, begint hij uit elkaar te vallen. Wanda realiseert zich dankzij Billy dat Vis in de problemen zit en breidt de Hex uit.

Kinderen met superkrachten: Een van de kids van Wanda en Vision kan supersnel bewegen, de ander heeft krachten die meer lijken op die van zijn moeder.

Darcy in de sitcom: Doordat de Hex wordt uitgebreid, komt Darcy ook in de sitcomwereld van Wanda terecht!

Lees ook: De échte actie van de Disney+ serie 'WandaVision' moet nog komen!

Lees ook: We kijken nog steeds méér naar 'The Mandalorian' dan naar 'WandaVision'

Lees meer over: WandaVision, Disney Plus, Onthullingen

Populair nieuws