Nieuwe seizoen 'Dexter' begint steeds meer op stoom te komen

Weer nieuwe castleden voor 'Dexter'-revival

Dexter heeft twee opvallende nieuwe castleden gevonden voor zijn nieuwe seizoen.

Jim Pedd, 13 februari 2021 om 11:04

De ontwikkelingen rond de Dexter-revival blijven goed gaan. Vandaag is Jamie Chung gecast, evenals Oscar Wahlberg. Beiden krijgen een terugkerende rol in het nieuwe seizoen.
The Hollywood Reporter meldt dat Chung de rol van Molly speelt. Zij is een "beroemde true-crime podcaster uit Los Angeles." De kans lijkt groot dat zij heel wat weet van de moorden die Dexter heeft gepleegd.

En Wahlberg (inderdaad, familie van) speelt de "captain van het Iron Lake High School worstelteam" en de "toegangspoort tot de in-crowd, waar ook de dochter van de politiechef toe behoort."

Revival van Dexter
Deze revival van de serie voelde wat hoofdrolspeler Michael C. Hall als "het goede" om te doen. De scenario's zijn goed, de timing past, en dus komt de revival er nu echt. Waarmee we een goedmakertje krijgen voor de tegenvallende laatste reeks in de franchise.

Dexter keert terug met tien afleveringen die gemaakt worden door Clyde Phillips. Hij was de showrunner van de eerste vier seizoenen, die het best ontvangen zijn bij de fans. Wanneer de revival op Showtime te zien is, weten we nog niet.

Lees ook: 'Dexter' vindt nieuwe hoofdrolspeler voor laatste seizoen

Lees ook: Hoofdrolspeler Michael C. Hall: "Dit is het beste moment voor een nieuw seizoen van Dexter"

Bron: THR

Lees meer over: Dexter, Jamie Chung, Oscar Wahlberg, Michael C Hall

Informatie over de serie: Dexter

Populair nieuws