Tipje van de sluier opgelicht 'The Flash' seizoen 7

The CW begint het zevende seizoen met een interessante wending.

Jim Pedd, 13-02-2021 12:08

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Na een lange vertraging keert The Flash in maart dan eindelijk terug op televisie. Het zevende seizoen zal de verhaallijnen van de zesde reeks afronden en vervolgens een heel nieuw narratief opzetten voor het zevende seizoen.
We hebben via The CW nu een synopsis gekregen voor de eerste aflevering, All's Wells That Ends Wells. Die luidt als volgt:

"SEIZOENSPREMIERE: Als een experiment om Barry's snelheid te redden de verkeerde uitwerking heeft, zoekt Nash Wells een manier om The Flash te redden en bedenkt hij een gevaarlijk plan. Ondertussen realiseert Iris zich iets verontrustends in het Mirrorverse, en staat Cecile lijnrecht tegenover Rosa Dillon."

Nieuwe reeks
De serie pikt de draad op waar het zesde seizoen eindigde. Dat stopte vanwege de coronapandemie een stuk eerder dan gepland, waardoor een aantal verhaallijnen nog niet afgerond zijn. Daardoor gaan we dus een iets ander zevende seizoen tegemoet.

Eerst worden de verhalen van het zesde seizoen afgerond, daarna zet men een heel nieuw narratief op voor het zevende seizoen. The Flash gaat op 2 maart weer verder met de aflevering All's Well That Ends Well.

Lees ook: Heroïsche pose op poster voor seizoen 7 van 'The Flash'

Lees ook: 'The Flash' trailer seizoen 7: Grote uitdagingen voor Team Flash

Bron: CB

Lees meer over: The Flash, Barry Allen, Grant Gustin, The CW

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix