search
'Watchmen'-serie was een megahit krijgen we dan toch een tweede seizoen?
Series / Nieuws

'Watchmen'-serie was een megahit krijgen we dan toch een tweede seizoen?

Watchmen kan terugkeren, alleen lijkt HBO er op dit moment niet zo actief aan te trekken.

HBO is nog altijd niet direct van plan om Watchmen terug te brengen voor een tweede seizoen. Dat bevestigt HBO-baas Casey Bloys in een interview met Entertainment Weekly.

Van bedenker Damon Lindelof weten we dat hij geen tweede seizoen wil maken. Nadat de serie heel wat Emmy's won, noemde hij het zelfs "een groot verraad" om het verhaal voort te zetten. En van hoofdrolspeelster Regina King weten we dat ze open staat voor een terugkeer, maar niet als Lindelof dat niet maakt.

Geen verandering
"Er zijn op dat vlak geen veranderingen te melden," begon Bloys. "Maar die adaptatie kwam zo erg uit zijn brein, dat het moeilijk is om iemand anders in die rol te zien."

"We voeren geen gesprekken, geen onderhandelingen met iemand. Wel ligt het daarbuiten zoals we dat ook bijvoorbeeld met Game of Thrones doen."

Watchmen won vorig jaar tien Emmy Awards, waaronder die voor Outstanding Limited Series. Dat HBO een nieuwe reeks wil maken staat buiten kijf, maar dat kan alleen met Lindelof wat Bloys betreft. Tenzij er iemand komt met een briljant idee, zo lijkt het.

Lees ook: Een nieuw seizoen 'Watchmen' is volgens Regina King best mogelijk

Lees ook: Hoe maakte 'Watchmen' het allergaafste moment?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen