'The Walking Dead: World Beyond' begint met tweede en laatste seizoen

The Walking Dead World Beyond begint met seizoen 2

De opnames van het tweede seizoen van The Walking Dead: World Beyond gaan van start.

Jim Pedd, 13 februari 2021 14:20

De opnames van het tweede en laatste seizoen van The Walking Dead: World Beyond zijn van start. Wederom worden er tien afleveringen van de serie opgenomen.
The Walking Dead: World Beyond werd al aangekondigd als een limited series. Er zouden maximaal twee seizoenen komen, elk van tien afleveringen. Die belofte zal AMC dus inlossen blijkt nu.

Het verhaal
In het eerste seizoen van The Walking Dead: World Beyond volgden we een groep jonge overlevenden van de apocalypse in een reis van Nebraska naar New York. Hope en Iris gingen op zoek naar hun vader, samen met Elton en Silas. En die reis is nog niet helemaal voorbij (ook al zijn ze heel ver gekomen).

Dankzij een bericht op het Instagram-account van The Walking Dead: World Beyond weten we nu dat de serie begonnen is met de opnames van zijn tweede reeks:Het tweede seizoen begint met onze helden die gescheiden zijn van elkaar. De schaal wordt groter en nieuwere spelers als Percy en Will (die herenigd werd met zijn vriendje Felix) krijgen straks wat meer te doen.

Lees ook: Tweede seizoen 'The Walking Dead: World Beyond' heeft veel meer actie

Lees ook: 'The Walking Dead' onthult eindelijk de plannen van de schurkachtige CRM

Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, AMC, The Walking DEad

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws