'Game of Thrones'-makers werken aan nieuwe Netflix-serie

'Game of Thrones'-makers maken serie voor Netflix

David Benioff en D.B. Weiss vinden een opwindend nieuw project voor Netflix.

Jim Pedd, 14 februari 2021 om 09:22

Game Of Thrones-bedenkers D.B. Weiss en David Benioff hebben een nieuw project gevonden om aan te werken. Samen met acteur Hugh Jackman maken ze een adaptatie van The Overstory voor Netflix.
De serie is het resultaat van een grote deal die het tweetal tekende met Netflix. Ze maken, schrijven en produceren series en films onder de Netflix Original-noemer. Volgens Deadline gaan ze nu het boek The Overstory verfilmen.

Het verhaal
De serie is gebaseerd op het gelijknamige, twaalfde boek van Richard Powers. Het is een groots werk over activisme en verzet en ook een schets van de natuurlijke wereld.

Het verhaal draait om een handvol mensen die de wereld leren zien zoals deze echt is: onderling verbonden, gigantisch inventief. Zij zien hoe dat alles verwoest wordt en raken verzeild in een poging dat te voorkomen.

Samen met acteur Hugh Jackman gaan de twee makers van Game of Thrones deze serie produceren. Ze staan allemaal bekend als fans van het boek dat in 2018 gepubliceerd werd en in 2019 een Pullitzer-prijs binnensleepte.

Lees ook: 'Game of Thrones'-schrijver vindt happige fans eikels

Lees ook: 'Game of Thrones'-schrijver George R.R. Martin heeft veelbelovend nieuws

Bron: Deadline

Lees meer over: The Overstory, Netflix, Game of Thrones, David Benioff, DB Weiss

Populair nieuws