Het vierde en laatste seizoen van 'Black Lightning' brengt een bijzonder personage met zich mee

'Black Lightning' voegt opvallend personage toe

Black Lightning mag dan wel stoppen, de serie doet nog altijd gave dingen!

Jim Pedd, 16 februari 2021 om 16:18

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het vierde en laatste seizoen van de serie Black Lightning ging vorige week van start. Ondanks dat ze Freeland gered hebben, ziet het er niet helemaal goed uit voor onze held Jefferson Pierce.
Jefferson worstelt bijvoorbeeld met de dood van zijn beste vriend, Detective Henderson. Bovendien heeft hij, maar ook zijn familie, nogal wat traumatische dingen moeten meemaken. Die trauma's vormen de hoofdmoot van dit seizoen. Nu horen we via showrunner Salim Akil dat ook Ishmael te zien is dit seizoen.

Ishmael in de serie
"Ishmael is een nieuw personage dat we ontmoeten. Hij komt uit de comics," aldus Akil.

Het DC-personage werd bedacht door Bryan Edward Hill en Dexter Soy. Hij was een lid van de League of Assassins en had een behoorlijk bijzondere superkracht. Hij kon namelijk krachten lenen van andere metamensen.

In de comics was hij overigens een man die ontvoerd werd en onderdeel uitmaakte van een programma dat erop gericht was om een persoonlijk leger aan metamensen te maken. Daaruit kreeg hij zijn superkrachten. In de comics waren er bovendien andere zaken waarin hij een rol speelde. Zo had hij te maken met Ra's Al Ghul, die hem in de Lazarus Pit wierp.

Lees ook: Hier draait het laatste seizoen van Arrowverse-serie 'Black Lightning' echt om

Lees ook: Erg duistere beelden in trailer 'Black Lightning' seizoen 4

Bron: Syfy

Lees meer over: Black Lightning, The CW, Salim Akil, Ishmael

Populair nieuws