Wat? Keert Carl terug in 'The Walking Dead' als Rick dat ook doet?

Nieuw gerucht: Rick en Carl Grimes samen terug in The Walking Dead?

Bram de Groot, 16 februari 2021 16:26

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Van Rick Grimes, gespeeld door Andrew Lincoln, weten we al een tijdje dat hij voor minimaal één van de drie geplande film terug gaat keren in de wereld van The Walking Dead. Maar nu is er het gerucht dan ook zijn zoon Carl weer te zien zal zijn.
Carl Grimes, de rol van Chandler Riggs, was flink wat jaren te zien in The Walking Dead, maar aan zijn leven kwam een eind in de aflevering "Honor" van het achtste seizoen. Later werd er overigens nog wel naar hem verwezen.

Zijn pa Rick Grimes zagen we voor het laatste in de aflevering "What Comes After" van het negende seizoen. Daarin zien we hoe hij wordt meegenomen door een helikopter en Anne, gespeeld door Pollyanna McIntosh.

The Walking Dead: Carl ook terug?
Nu komt het gerucht via insider Daniel Richtman dat Carl in een van de films een rol zal hebben. Carl zou moeten terugkeren in flashbackscènes en hij wordt dus niet op een of andere manier tot leven gewekt.

Hoe dat exact uitgewerkt gaat worden is niet duidelijk. Acteur Chandler Riggs is ondertussen weer een paar jaar ouder en mogelijk wordt er dan naar een andere acteur gezocht.

Lees ook: Duistere boodschap in "Here's Negan" trailer voor 'The Walking Dead' bonusafleveringen

Lees ook: Eerste beeld laatste seizoen 'The Walking Dead'

Bron: Patreon

Lees meer over: The Walking Dead, Lauren Cohan, Robert Patrick, Jeffrey Dean Morgan, Steve Yeun, Jon Bernthal, Andrew Lincoln

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws