Actrice Lily Rabe over 'American Horror Story' seizoen 10: "Deze is echt voor de fans"

'American Horror Story' seizoen 10 is voor de fans

Al tien jaar kunnen we genieten van American Horror Story, en dat gaat nog wel even door.

Jim Pedd, 16 februari 2021 om 16:18

Het tiende seizoen van American Horror Story is echt gemaakt voor fans van de serie die al jaren kijken. Dat vertelt actrice Lily Rabe, die meerdere personages speelde in de seizoenen van de serie.
Rabe sprak met Collider over het tiende seizoen van de televisieserie. Volgens haar zullen fans er heel blij mee zijn. Haar personage wordt bijvoorbeeld heel anders dan wat ze tot nu toe gespeeld heeft voor de franchise.

Heel leuk seizoen
"Ik kan je zeggen dat het personage dat ik dit seizoen speel, in niets lijkt op de personages die ik eerder gespeeld heb in de serie. Het is echt geweldig om haar te spelen samen met de andere acteurs," begon Rabe.

"Ik houd heel erg van dit seizoen. En ik geloof dat nieuwe fans van de serie dat ook zullen doen. Maar fans die al langer met ons zijn, ik kan niet wachten om dit seizoen met hen te delen. Het heeft iets dat... nou ja, ik zou willen dat ik meer kon delen."

Dat kon ze niet, al weten we dat er opnames plaats hebben gevonden in het kuststadje Provincetown in Massachusetts. Het verhaal gaat dan ook dat water een belangrijke rol speelt als thema van dit nieuwe seizoen.

Lees ook: 'American Horror Story' seizoen 10 wordt megaduur

Lees ook: Poster 'American Horror Story' hint naar... Zeemeerminnen?

Bron: Collider

Lees meer over: American Horror Story, FX, Lily Rabe

Informatie over de serie: American Horror Story

Populair nieuws