Goed nieuws voor fans van 'Star Trek: Picard'

Goed nieuws voor fans van 'Star Trek: Picard'

Star Trek: Picard laat lang op zich wachten met zijn tweede seizoen, maar eindelijk komt het er sneller aan.

Jim Pedd, 18 februari 2021 om 11:24

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws voor fans van Star Trek: Picard. De opnames van het langverwachte tweede seizoen van de serie zijn begonnen volgens de nieuwe showrunner, Terry Matalas.
Het tweede seizoen van Star Trek: Picard is meermaals vertraagd door de pandemie. In tegenstelling tot andere series in de Star Trek-franchise, wordt Picard opgenomen in Los Angeles. En juist daar sloeg het virus hard toe.

De opnames
Op Twitter zette Terry Matalas een bericht waarin hij bevestigde dat de opnames van start zijn. Dat bericht werd vervolgens verwijderd, want hij plaatste een grappig nieuw bericht:Matalas is de nieuwe showrunner van de serie en vervangt daarmee Michael Chabon. Chabon zal schrijver en producent blijven van dit tweede seizoen.

Wat het plot wordt is niet zeker. Het debuutseizoen eindigde ermee dat het bewustzijn van Picard terechtkwam in een synthetisch lichaam. Bovendien leek het verhaal van Data afgerond te zijn, en erkenden Picard en de geliefde android eindelijk hun affectie voor elkaar. Ook namen ze op passende wijze afscheid.

Lees ook: Gerucht: 'Star Trek' brengt ook deze oude bekende terug

Lees ook: 'Star Trek'-franchise krijgt veelbelovende TV-trailer

Lees meer over: Star Trek Picard, CBS All Access, Terry Matalas, Star Trek

Populair nieuws