search
Revival 'CSI: Las Vegas' staat om de hoek
Series / Nieuws

Revival 'CSI: Las Vegas' staat om de hoek

Eindelijk begint het erop te lijken dat de geplande revival van deze megahit er komt.

CSI wordt gezien als een van de grootste televisiefranchises die er zijn. Nu wordt een nieuwe serie (of beter: revival) mogelijk vernieuwd bij CBS: CSI: Las Vegas.

Oorspronkelijk hoofdrolspelers William Petersen en Jorja Fox staan op het punt om te tekenen voor een miniserie in de reeks, meldt The Hollywood Reporter. De serie komt van het oorspronkelijke creatieve team van de franchise, Anthony Zuiker en Jerry Bruckheimer.

CSI: Las Vegas
De revival zou meer van de oorspronkelijke castleden van de franchise terugbrengen. Maar er zijn ook genoeg nieuwe gezichten die CBS in de revival wil zien, waaronder Matt Lauria, Paula Newsome en Mel Rodriguez.

Overigens was het oorspronkelijk de bedoeling om de serie vorig jaar terug te brengen, op de twintigste verjaardag van de serie. Maar dat kon helaas niet vanwege de coronacrisis. Het creatieve team werkt intussen door aan de revival.

CSI: Las Vegas liep tussen 2000 en 2015 en duurde dus 15 seizoenen. Er werden 337 afleveringen van de serie gemaakt, die draaide om een team van misdaadonderzoekers van het Las Vegas Police Department. Op zijn hoogtepunt keken gemiddeld 26 miljoen Amerikanen naar elke nieuwe aflevering.

Lees ook: William Petersen keert terug voor laatste aflevering 'CSI: Crime Scene Investigation'

Lees ook: Doek valt na 15 jaar voor 'CSI'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen