Dit zijn de 5 best bekeken series op Netflix op dit moment

Dit zijn nu de 5 best bekeken series op Netflix

Netflix publiceert elke dag weer een nieuwe top tien met de meest bekeken films en series.

Jim Pedd, 19 februari 2021 om 06:00

Netflix geeft iedere dag weer welke films en series het meest bekeken zijn. Vandaag zetten we de vijf meest bekeken series voor je op een rij.
#1 Firefly Lane (seizoen 1): Katherine Heigl en Sarah Chalke zijn onafscheidelijk in dit romantische drama naar de bestseller van Kristin Hannah. Ze spelen hartsvriendinnen Tully en Kate, die elkaar door dik en dun steunen.

#2 Homeland (seizoen 8): Carrie is nog altijd niet hersteld. Dit nieuwe seizoen wordt ze in eerste instantie naar Kaboel gestuurd om een vredesovereenkomst met de Taliban te helpen sluiten. Het is het begin van een gevaarlijke missie.

#3 Snowpiercer (elke week een nieuwe aflevering): In het tweede seizoen zien we hoe het verder gaat met de laatste mensen. Eind vorig seizoen koppelde Big Alice aan: een kleinere trein met daarin Mr. Wilford. Het is het begin van een gevaarlijk machtsspel.

#4 Capitani (seizoen 1): In een Luxemburgs dorpje waar iedereen geheimen voor elkaar heeft, onderzoekt de norse politie-inspecteur Luc Capitani de verdachte dood van een vijftienjarig meisje.

#5 Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel (seizoen 1): Het roemruchte Cecil Hotel wordt nog beruchter als gast Elisa Lam verdwijnt. Een blik in de duisterste krochten van de misdaad door de maker van de Ted Bundy Tapes.

Lees ook: 'Virgin River' alternatief 'Firefly Lane' binnenkort op Netflix

Lees ook: Actrice 'Sarah Chalke' gecast voor nieuwe Netflix-serie 'Firefly Lane'

Lees meer over: Netflix, Firefly Lane, Homeland, Snowpiercer, Capitani, Crime Scene The Vanishing at the Cecil Hotel

Populair nieuws