Doek valt na 15 jaar voor 'CSI'

Doek valt na 15 jaar voor 'CSI'

Serie krijgt nog een finale om de verhaallijnen op mooie manier af te sluiten.

Michelle Iwema, 13-05-2015 09:01

CSI: Crime Scene Investigation is al jaren een enorm kijkcijferkanon, waarvan verschillende spin- offs werden gemaakt die het ook goed deden. Maar na 15 jaar lijkt het einde in zicht voor de serie, zo meldt Deadline. De zender CBS zou de serie nog een seizoen geven om de verhaallijnen op mooie wijze af te sluiten voor de fans. Het laatst uitgezonden seizoen eindigde dan ook met een enorme cliffhanger rond het personage dat Elisabeth Shue speelt.
Andere bronnen beweren dat de serie een finale krijgt van twee uur om de boel af te sluiten. De afronding voor de fans is meer dan de spin- offs CSI: Miami en CSI: NY met Gary Sinise kregen van de zender. Deze werden na tegenvallende kijkcijfers spontaan stopgezet. Ook de langlopende serie Law & Order op NBC kreeg geen afronding van de lopende verhaallijnen.

De zender verlengt wel de spin-off CSI: Cyber met een tweede seizoen. Hierin speelt Patricia Arquette speciaal agent Avery Ryan, die eraan werkt om misdaden voor de speciale 'Cyber' afdeling van de FBI op te lossen.

CSI: Crime Scene Investigation is in Nederland op RTL8 en RTL4 te volgen.

Bron: Deadline

Lees meer over: CSI, Crime Scene Investigation, New York, Miami, CSI Gary Sinise, Law and Order, seizoen, finale, afsluiting

Informatie over de serie: CSI: Crime Scene Investigation

Populair nieuws