Netflix voegt bijzonder veel nieuwe series toe deze week

Netflix voegt veel nieuwe series toe deze week

Het was echt weer een topweek voor mensen die een Netflix-abonnement hebben met meer dan tien nieuwe series.

Jim Pedd, 19 februari 2021 om 08:13

Het was een fijne week voor Netflix-abonnees. Er verschenen namelijk meer dan twaalf nieuwe series op de streamingdienst en dat is een goed aantal.
Riverdale (S05E05): Terwijl de vrienden het heden en verleden met elkaar verzoenen, ziet Riverdale High een onzekere toekomst tegemoet. Ondertussen loopt de spanning tussen Toni en Hiram op.

Snowpiercer (S02E04): Snowpiercer ontvangt Wilford voor een avondje uit, terwijl ze op contact met Melanie wachten. Door Wilfords bezoek is Audrey gespannen. Josie gaat aan boord van Big Alice.

De nieuwe series
En dan zetten we nog de nieuwe series met complete seizoenen op een rij:

The Big Day (1 seizoen): Voor zes verloofd stellen begint 'lang en gelukkig' spectaculair. Een verbluffend inkijkje in de Indiase bruiloftsector waarin miljarden omgaan.

Are You The One (2 seizoenen): Alleenstaande deelnemers moeten aan de hand van een dating-algoritme hun perfecte match bepalen om kans te maken op liefde en een geldprijs.

The Crew (1 seizoen): Het leven in de garage vliegt uit de bocht voor een NASCAR-teamleider en zijn hechte racecrew wanneer er een nieuwe baas aantreedt die alles anders wil doen.

New Amsterdam (2 seizoenen): De excentrieke dr. Max Goodwin neemt als directeur het roer over in Amerika's oudste ziekenhuis en beleeft avonturen in zijn dagelijkse omgeving.

Booba (3 seizoenen): De wereld is een groot mysterie voor de kleine Booba. Hij is nieuwsgierig naar alle bijzondere dingen om hem heen en beleeft avonturen.

Behind Her Eyes (1 seizoen): Een alleenstaande moeder raakt verstrikt in psychologische spelletjes als ze een affaire begint met haar baas, een psychiater, en heimelijk vrienden wordt met zijn vrouw.

MeatEater (3 seizoenen): Jager, auteur, kok en natuurbeschermer Steven Rinella reist naar de meest afgelegen, mooiste gebieden ter wereld en zet wild uit de natuur op tafel.

Outlander (5 seizoenen): Dit spannende verhaal over het drama van twee geliefden die gescheiden zijn door de tijd.

Thus Spoke Kishibe Rohan (1 seizoen): Een populaire mangakunstenaar raakt tijdens een onderzoek verwikkeld in paranormale gebeurtenissen. Kishibe Rohan bezoekt Italië, gaat failliet en beleeft nog veel meer.

Lovestruck in the City (seizoen 1): Een gepassioneerde architect verliest na een strandromance zijn hart aan een onafhankelijke vrouw en probeert haar terug te vinden in de straten van Seoul.

Lees meer over: Netflix, weekoverzicht

Populair nieuws