search
Live-action 'Avatar: The Last Airbender' van Netflix vindt nieuwe maker
Series / Nieuws

Live-action 'Avatar: The Last Airbender' van Netflix vindt nieuwe maker

Netflix heeft mogelijk een nieuwe maker gevonden voor Avatar: The Last Airbender.

Netflix heeft naar verluidt een nieuwe showrunner ingehuurd voor zijn live-action remake van Avatar: The Last Airbender. De serie zou eigenlijk gemaakt worden door bedenkers Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko, maar zij stapten vorig jaar op.

Dat deed het tweetal naar eigen zeggen vanwege creatieve meningsverschillen met Netflix. Maar na maandenlange stilte lijkt Netflix eindelijk een nieuwe showrunner gevonden te hebben. Dat wordt volgens The Illuminerdi Albert Kim.

Eindelijk weer iets
Albert Kim werkte eerder onder meer mee aan de serie Sleepy Hollow, maar maakte meer van dit soort fantasyseries. Hij zal vermoedelijk zijn eigen stempel willen drukken op deze live-action versie van het populaire verhaal.

De animatieserie is heel groot op Netflix, en heeft daar echt een tweede leven gevonden. Toen Netflix aankondigde te werken aan een live-action remake, met de twee makers van de oorspronkelijke serie, waren fans dan ook erg blij.

Maar zij vertrokken en sindsdien bleven ontwikkelingen geheim. Dit is dan ook de eerste keer dat we een nieuwe naam horen rond de remake, al is het nog geen officiële aankondiging.

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender' blijft verrassend populair

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender': Waarom loog Iroh over het doden van de draken?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen