search
Netflix wijzigt deze details in live-action 'Avatar: Last Airbender'
Series / Nieuws

Netflix wijzigt deze details in live-action 'Avatar: Last Airbender'

Netflix komt met een live-action versie van Avatar: Last Airbender, en die gaat afwijken van de animatieserie.

De live-action reboot van Avatar: Last Airbender zal bepaalde details veranderen. De leeftijd van hoofdpersonen Katara en Sokka zal bijvoorbeeld flink gaan verschillen.

Eerder deze week hoorden we dat er een nieuwe showrunner gevonden was in de vorm van Albert Kim. Hij nam het over van Bryan Konietzko en Michael Dante DiMartino, die het project verlaten hebben wegens creatieve meningsverschillen.

Details veranderen
De animatieserie waar Netflix zich op baseert draait om Aang, de Avatar die honderd jaar van de wereld verdween en gevonden wordt door broer en zus Aang en Sokka. Sokka is de oudere broer, een non-bender. Maar zijn zus Katara, de geliefde van Aang, kan watersturen.

Nu horen we dat de twee een andere leeftijd krijgen. Aang zal 12 jaar oud blijven. Maar Katara wordt ouder dan in de oorspronkelijke serie. Toen was ze 14, nu zal ze 16 jaar oud zijn. Bovendien is ze ouder dan haar broer Sokka, die 14 is en daarmee een jaar jonger wordt gemaakt dan in de animatieserie.

Verder horen we dat de serie een andere structuur krijgt. Elke aflevering duurt een uur, in tegenstelling tot de half uur durende afleveringen van het origineel. Er komen er tien in het eerste seizoen.

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender' blijft verrassend populair

Lees ook: Live-action 'Avatar: The Last Airbender' van Netflix vindt nieuwe maker
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen