search
'South Park' komt weer met een nieuwe special
Series / Video/clip/featurette

'South Park' komt weer met een nieuwe special

De pandemie heeft South Park nog altijd flink onder controle, en woedt nog even door in het stadje.

Er is een trailer vrijgegeven voor de aankomende Vaccination Special van South Park. De aflevering zal een uur duren en is in maart te zien.

Daarmee krijgt South Park voor het eerst sinds september een nieuwe special. Toen kregen we de Pandemic Special te zien, die flink inspeelde op de grote problemen die speelden in de Verenigde Staten als gevolg van de coronacrisis.

Pandemic Special
In september zagen we dus de Pandemic Special, die heel erg nadruk legde op de matige manier waarop de Trump-regering omging met de pandemie. Nu komt de serie ook met een speciale aflevering over het vaccineren dat op het punt staat om te beginnen.

Het wordt trouwens de tweede keer in de geschiedenis van South Park dat er een uur durende special komt. Hieronder kan je de trailer bekijken:Bovenstaande video bevat duidelijke hints naar de reactie van de inwoners van South Park op het vaccin. South ParQ is een verwijzing naar Qanon, een extreemrechtse samenzwering die rond het virus rondgaat. Dat betekent dat men vermoedelijk helemaal tegen het vaccin gaat zijn.

De special is op 11 maart om 20:30u op Comedy Central te zien.

Lees ook: 'South Park' brengt ons een uur durende special!

Lees ook: Binnenkort zijn (bijna) alle seizoenen van 'South Park' te bingen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen