PlayStation-games 'Twisted Metal' worden serie

PlayStation-games 'Twisted Metal' worden serie

Hollywood wil gameverfilmingen de komende jaren net zo populair maken als de superheldenprojecten van de laatste jaren.

Zilko Tarici, 24 februari 2021 om 07:03

Er zijn over de jaren heen veel geruchten geweest over een tv-serie gebaseerd op de bekende PlayStation-franchise Twisted Metal, maar dit mondde nooit uit in iets concreets. Daar komt nu verandering in.
PlayStation Productions heeft vandaag namelijk officieel aangekondigd dat ze werken aan een Twisted Metal-serie. Het zou een live-action actie-serie met komische elementen moeten worden.

Uitstekend nieuws daarbij is dat Rhett Reese en Paul Wernick, die eerder verantwoordelijk waren voor de Deadpool- en Zombieland-franchises, zijn ingehuurd voor het project, dat perfect in hun straatje ligt. Ze zullen de serie produceren. Michael Jonathan Smith, die recent nog meewerkte aan Cobra Kai, is ingehuurd als scenarist.

Mogelijke acteurs
Hoewel we verder nog maar weinig weten over de serie, gaan er wel al een tijdje geruchten dat Will Arnett wordt beoogd voor de rol van Sweet Tooth, misschien wel het populairste personage uit de gamereeks. PlayStation zou verder rollen hebben aangeboden aan zowel Anthony Mackie en Kumail Nanjiani. Binnenkort zal ongetwijfeld een aankondiging volgen over deze en andere mogelijke castleden.

PlayStation Productions werkt naast Twisted Metal aan nog veel meer verfilmingen van hun bekendste franchises. Zo komt HBO met een serie gebaseerd op The Last of Us en speelt Tom Holland de rol van Nathan Drake in de verfilming van Uncharted.

Bron: Comic Book

Lees meer over: Deadpool, Twisted Metal, Sony, PlayStation, Rhett Reese, Paul Wernick

Populair nieuws