search
'The Falcon and the Winter Soldier' heeft een gigantisch budget
Series / Nieuws

'The Falcon and the Winter Soldier' heeft een gigantisch budget

De volgende MCU-serie, The Falcon and the Winter Soldier, heeft een immens groot budget.

We wisten al dat de budgetten van de diverse Marvel-series die voor Disney+ gemaakt worden echt gigantisch zijn. Maar van acteur Anthony Mackie, die de rol van Sam Wilson speelt in The Falcon and the Winter Soldier, horen we nu hoe groot.

De acteur sprak met Desus & Mero en vertelde over zijn aankomende projecten en de sfeer die hangt op sets van Marvel Studios. Volgens hem zijn ze gigantisch, met teams die meer dan 250 mensen omvatten.

Gigantisch duur
"Toen we The Falcon and the Winter Soldier opnamen in Praag, was dat een productie zo groot als ze maar worden," begon de acteur.

"Er gaan echt honderden miljoenen dollars in zitten. Maar tegelijk is er een bepaald gebrek aan verbinding tussen zoveel mensen. Er zijn echt 250 mensen op de set elke dag en daardoor vorm je van die hele kleine groepjes. Bij Marvel zijn het heel sterke connecties. Zo ken ik onze prop guy al 14 jaar. We hebben elkaars kinderen zien opgroeien."

De serie is vanaf 19 maart te streamen op Disney+. Gedurende zes weken krijgen we elke vrijdag een nieuwe aflevering te zien.

Lees ook: Strakke poster en beelden uit 'The Falcon and the Winter Soldier'

Lees ook: De volgende Marvel-serie op Disney+ bevat wél pompende ouderwetse actie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen