De Hond van Daryl krijgt tekst en uitleg in 'The Walking Dead'

The Walking Dead biedt ook ruimte aan de herkomst van de Hond van Daryl.

Bram de Groot, 24 februari 2021 15:58

Acteur Norman Reedus speelt al een tijdje de rol van Daryl Dixon. Het wat eigengereide personage heeft in de aankomende bonusafleveringen van The Walking Dead uiteraard nog wel zijn maatje, namelijk Dog de hond.
En we krijgen in de zes afleveringen ook meer te zien over de achtergrond van die hond. "We zullen een kleine Dog te zien krijgen, een kleine baby-puppy Dog ," teaste showrunner Angela Kang tijdens The Walking Dead Extended Season 10 Preview Special. "Het oorsprongsverhaal van Dog
[lacht]."


Dog in The Walking Dead
De hond Dog van Daryl is al een tijdje te zien in de zombieserie. De fans zagen de hond voor het eerst in de aflevering Stradivarius in het negende seizoen van de show.

In de aankomende afleveringen krijgen we overigens ook meer te zien over de geschiedenis van Daryl. Uiteindelijk leiden de bonusafleveringen naar een afsluitend elfde seizoen en daarna zou Daryl een eigen serie krijgen.

De bonusafleveringen starten op 28 februari met de aflevering "Home Sweet Home".


Lees ook: Dit is de rol van Robert Patrick in 'The Walking Dead'

Lees ook: 'The Walking Dead' krijgt ongelofelijke seizoensfinale

Bron: Comicbook

Lees meer over: The Walking Dead, Lauren Cohan, Robert Patrick, Jeffrey Dean Morgan, Steve Yeun, Jon Bernthal, Andrew Lincoln

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws