Disney+-serie 'Loki' krijgt eindelijk een premièredatum

Disney+-serie 'Loki' krijgt een premièredatum

Marvel-fans worden dit jaar flink getrakteerd op seriegebied: na WandaVision en The Falcon and the Winter Soldier krijgen we binnenkort ook Loki.

Zilko Tarici, 25 februari 2021 om 07:05

Disney en Marvel Studios hebben onthuld dat Loki, de serie over de gelijknamige populaire Marvel-schurk, vanaf 11 juni is te streamen via Disney+.
De serie werd door Marvel Studios in december 2020 omschreven als een misdaad-thriller. We zien hoe Loki het moet opnemen tegen de Time Variance Authority, die ook wel bekend staan als de TVA. Dit speelt zich af in de nasleep van de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. In de eerste trailer, die ook in december verscheen, zagen we hoe Loki naar een hoop verschillende werelden afreist in de serie.

Een reden om Disney+ te houden
Marvel Studios lijkt de komende jaren met een hele hoop series te komen. En dat is goed nieuws voor Disney+, want de constante stroom aan nieuwe grootschalige content is goed voor het behoud van lidmaatschappen.

Momenteel hebben Disney+ en Marvel Studios het nodige succes met WandaVision, dat medio maart wordt opgevolgd door The Falcon and the Winter Soldier. Later dit jaar moeten ook nog series over Ms. Marvel en Hawkeye hun debuut beleven.

In 2022 is het net zo goed raak; dan komen er series over o.a. She-Hulk en Moon Knight.

Lees ook: Marvel-schurk Loki heeft grote toekomst op Disney+

Lees ook: Instagram foto aanstaande Marvel Studios-serie 'Loki' teased terugkeer Lady Sif

Bron: The Verge

Lees meer over: Marvel, Disney, Loki, Ms Marvel, Hawkeye, WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier

Populair nieuws