'Succession' boekt eindelijk serieuze vooruitgang

'Succession' boekt eindelijk serieuze vooruitgang

Het lijkt erop dat de serie dan eindelijk op het punt staat om door te gaan.

Jim Pedd, 25 februari 2021 om 08:10

Actrice Hope Davis is gecast in het derde seizoen van Succession. Ze zal het regelmatig terugkerende personage Sandi Furness spelen. Haar familie heeft een mediaconglomeraat in bezit, net als de familie Roy.
De actrice zal daarmee de dochter van Sandy Furness spelen en kan het de familie Roy en hun mediabedrijf Waystar RoCo vermoedelijk nog behoorlijk moeilijk maken. De vraag is tegelijk of die familie net zo immoreel is en vuil te werk gaat.

Nieuw castlid
In de familie is er een grote strijd gaande tussen de broers en zus over de overname van het bedrijf dat opgericht is door hun vader, Logan Roy. Die maakte tijdens de serie heel wat vijanden, waaronder Sandy Furness.

En er zit nog heel wat aan te komen. Het tweede seizoen liet zien hoe zoon Kendall het opnam tegen zijn vader Logan in wat op een behoorlijk intense machtsstrijd lijkt. De kans is groot dat de familie Furness zich daar uiteindelijk ook mee gaat bemoeien.

Hoe dan ook is het mooi nieuws, want ontwikkelingen rond Succession laten wel erg lang op zich wachten. De opnames zijn nog niet bezig en daarmee lijkt het erop dat het seizoen misschien met wat geluk eind dit jaar nog te zien is en anders pas volgend jaar.

Lees ook: 'Succession' - Dé topserie van HBO op dit moment [Dvd]

Lees ook: HBO-hit 'Succession' heeft goed nieuws voor je

Bron: SR

Lees meer over: Succession, HBO, Hope Davis

Populair nieuws