Netflix komt in maart met deze topseries

Netflix komt in maart met deze topseries

We hebben het maandoverzicht weer voor je, vol nieuwe titels die naar Netflix komen.

Jim Pedd, 25 februari 2021 om 06:00

Netflix komt in maart met tal van nieuwe titels. Vandaag zetten we ze allemaal voor je op een rij. Bereid je maar voor op een flinke topmaand!
Vanaf 4 maart wekelijks een nieuwe aflevering
The Flash (seizoen 7)[/b]
Het zevende seizoen van The Flash is iets anders dan je wellicht gewend bent van de serie. We krijgen namelijk eerst het eigenlijke einde van de zesde reeks te zien. Daarna pikt men een nieuw verhaal op. We zien hoe Team Flash onder meer probeert de problemen met de Speed Force op te lossen.

5 maart
Pacific Rim: The Black (seizoen 1)
Nadat Kaiju Australië in puin achterlaten, besluiten twee broers een Jaeger te gebruiken om hun ouders te zoeken. Tijdens die reis komen ze nieuwe wezens tegen en sluiten ze onverwachte bondgenootschappen.

9 maart
The House Boat (1 seizoen)
Muzikanten en vrienden Fynn Kliemann en Olli Schultz hebben twee moeilijke jaren waarin ze proberen het huis van zanger Gunter Gabriel in haar oorspronkelijke glorie te herstellen.

14 maart
The Blacklist (seizoen 7)
Red is een van de meest gezochte criminelen van de Verenigde Staten. Hij gaat een samenwerking met FBI-agent Elizabeth Keen aan en lost met haar misdrijven op.

15 maart
The Lost Pirate Kingdom (1 seizoen)
De echte piraten van de Caribbean plunderen op gewelddadige wijze de rijkdommen van de wereld en vormen een verrassend egalitaire republiek.

19 maart
Formula 1: Drive to Survive (seizoen 3)
Tijdens een verkort seizoen van 2020, gaan Lewis Hamilton, Max Verstappen en anderen de strijd aan om de wereldtitel.

26 maart
The Irregulars (seizoen 1)
In het negentiende eeuwse Londen, werkt een groepje buitenbeentjes samen aan het oplossen van bovennatuurlijke misdrijven.

Lees meer over: Netflix, Maandoverzicht

Populair nieuws