search
'The Vampire Diaries'-ster heeft slecht nieuws voor je als je een revival wil
Series / Nieuws

'The Vampire Diaries'-ster heeft slecht nieuws voor je als je een revival wil

Ian Somerhalder vindt het wel goed geweest met de serie en wil geen revival zien.

Acteur Ian Somerhalder speelde een van de hoofdrollen in The Vampire Diaries. En hoewel de serie acht seizoenen liep en hij een heerlijke rol speelde, ziet hij een terugkeer niet zitten.

De serie is een verfilming van het boek van L.J. Smith en werd erg populair op The CW. De pilot trok daar de meeste kijkers ooit en tijdens het eerste seizoen stemden gemiddeld zo'n 4 miljoen kijkers per aflevering af. Dat is veel, en hoewel de serie een prima einde had, wilden heel wat fans dat het niet zou stoppen.

Geen revival
Toch vindt Somerhalder dat er geen revival moet komen. Hij reageerde op de geruchten over een eventueel negende seizoen.

"Ik heb er eigenlijk nog niets over gehoord. Maar wat zou er dan gebeuren? Stefan en Damon hebben dan grijs haar en wandelstokken ofzo?" grijnsde de acteur. Om daarna iets serieuzer verder te gaan:

"Luister, het heeft een geweldige tijd gehad en het leeft nog steeds. Dat is zo buitengewoon, dat het nog altijd echt leeft bij mensen." Maar een terugkeer zit er dus niet in voor de hoofdrolspeler.

Lees ook: Keert ook 'The Vampire Diaries' terug voor een nieuw seizoen?

Lees ook: Hoofdrolspeler 'The Vampire Diaries'-serie kijkt tevreden terug
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen