search
Bijna dodelijke stunt tijdens slotaflevering serie 'LOST'
Series / Nieuws

Bijna dodelijke stunt tijdens slotaflevering serie 'LOST'

Nog altijd blijft de succesvolle serie LOST terugkeren in het nieuws.

Het zijn van stuntman of -vrouw bij een film of serie is niet zonder gevaren. De afgelopen jaren zijn meerdere professionals om het leven gekomen tijdens het opnemen van stevige stunts. Ook tijdens LOST ging het er stevig aan toe.

Josh Holloway, die James "Sawyer" Ford speelde, weet nog dat hij bijzonder gevaarlijke stunts zag. "Ik herinner me hoe gek onze stuntman was. Ik hield van hem," zei Holloway. "Hij was al die jaren mijn stuntman en de stuntcoördinator op dat moment: Mike Trisler, een ex-gekke Special Forces-man."

Levensgevaarlijke stunts
"Hij zei dan van: 'Oké, laten we dit doen. Ik ga dood.' Ik had zoiets van: 'Ga niet dood, bro. Het is ongeveer 22 meter hoog. Spring gewoon, weet je?' Hij zei: 'Nee, het is cool. Het is cool als ik dood ga.' En dan was ik weer van: 'Je bent gek!' En hij sprong naar beneden, 22 meter van die klif," aldus Holloway tegenover Comicbook.

"Ze hebben affiches bij die klif van de mensen die daar zijn gestorven. Dus het is behoorlijk heftig. Ik herinner me dat ik er was en het soort na nadeed. Je moet behoorlijk dicht bij de rand komen. Oh, sh-t. Dat was eng," rondde Holloway af.

De opnames waren voor de veelbesproken laatste aflevering van LOST. Er wordt regelmatig gesproken over een terugkeer van de show, maar daar is tot op heden niets concreets uit gekomen.

Lees ook: Honest Trailers neem de serie 'Lost' op de korrel en dat doet soms best een beetje pijn

Lees ook: Bizarre 'LOST'-fantheorie is bevestigd
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen