Eerste blik op 'The Boys' seizoen 3 onthult Butcher

Eerste blik op The Boys seizoen 3 onthult Butcher

Billy Butcher is weer terug voor een hele nieuwe rits aan afleveringen rond The Boys.

Jim Pedd, 27 februari 2021 om 16:03

De productie van het derde seizoen van The Boys van Amazon Prime Video is van start gegaan. Acteur Karl Urban heeft op zijn Instagram een foto van Billy Butcher geplaatst.
Met het beeld laat Urban zien dat het nieuwe seizoen weer van start is. "Heel erg bedankt aan de crew, die zo hard werkt en alle voorzorgsmaatregelen treft om onze gezondheid en veiligheid te garanderen. Blijf vooral opletten, want we hebben echt toffe dingen voor jullie in petto!"

Eerste beeld
Hieronder kan je de eerste foto van dit derde seizoen zien:The Boys is voor Amazon Prime Video een behoorlijk groot succes. De serie is een grote franchise gebleken en halverwege het tweede seizoen werd besloten een spin-off en een derde reeks te bestellen.

De spin-off speelt zich af op een universiteit waar diverse mensen met superkrachten naartoe gaan. Het moet een soort Hunger Games worden, maar dan een heel stuk grover en harder. We weten dat de "R-Rated serie de levens van hormonale, competitieve supes verkent, terwijl ze hun fysieke, seksuele en morele grenzen verleggen".

Lees ook: Goed nieuws voor fans van de superheldenserie 'The Boys'

Lees ook: Herogasm uitgelegd: de superheldenorgie in 'The Boys'

Lees meer over: The Boys, Karl Urban, Billy Butcher, Amazon Prime Video

Populair nieuws