search

Ons nieuws van zaterdag 27 februari 2021

'Band of Brothers'-opvolger 'Masters of the Air' vindt hoofdrolspelers
Series / Nieuws

'Band of Brothers'-opvolger 'Masters of the Air' vindt hoofdrolspelers

Twee zeer getalenteerde jonge acteurs voeren de WOII-serie aan voor Tom Hanks en Steven Spielberg.

Nieuwtjes over Band of Brothers- en The Pacific-opvolger Masters of the Air zijn spaarzaam, maar vandaag zijn in elk geval twee van de hoofdrolspelers officieel aangekondigd: Austin Butler en Callum Turner.

De Apple-miniserie is de derde keer dat Steven Spielberg en Tom Hanks een grootschalige serie over de Tweede Wereldoorlog zullen produceren. Band of Brothers en The Pacific waren samen goed voor 15 Emmy Awards.

Austin Butler kennen we van zijn rol in Once Upon a Time in Hollywood, maar hij zal later dit jaar ongetwijfeld bij het grotere publiek doorbreken als Elvis Presley in een biopic van Baz Luhrman (ook met Tom Hanks!). Turner kennen we van o.a. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Momenteel werkt hij mee aan het derde deel van die filmreeks. In Masters of the Air speelt Butler de rol van Major Gale Cleven en Turner die van Major John Egan.

Een platform voor acteertalent
De casting van jonge sterren als Butler en Turner past in de traditie van de eerdere producties van Hanks en Spielberg. Zo zagen we in Band of Brothers acteurs als Tom Hardy, Michael Fassbender en Simon Pegg voordat ze filmsterren waren en zagen we in The Pacific o.a. de op dat moment relatief onbekende Rami Malek en Jon Bernthal.

Het is nog onduidelijk wanneer we Masters of the Air kunnen verwachten op Apple TV+, maar wij gokken op ergens in 2022.

Lees ook: Groot nieuws over 'Band of Brothers'-/'The Pacific'-opvolger 'Masters of the Air'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zeer goed nieuws voor 'Cobra Kai' seizoen 4
Series / Nieuws

Zeer goed nieuws voor 'Cobra Kai' seizoen 4

Het derde seizoen van Cobra Kai was een enorm succes, dus Netflix gaat met volle kracht vooruit.

Via het Twitter-account van Cobra Kai is bekendgemaakt dat de makers officieel zijn begonnen met seizoen 4. Je kunt de tweet hieronder bekijken.



Naast het heuglijke nieuws dat de productie van het nieuwe seizoen is begonnen, is er ook wat castingnieuws te melden. Zo zullen Vanessa Rubio en Peyton List nu vaste rollen krijgen in de serie en zijn Dallas Dupree Young en Oona O'Brien toegevoegd aan de cast.

Young zal de rol spelen van Kenny, een jochie dat gepest wordt en zich tot karate keert om zichzelf te leren verdedigen. O'Brien speelt Devon, een potentiele karateka die ontzettend competitief is, maar ook een kort lontje heeft.

Karate Producers
Cobra Kai wordt geschreven en geproduceerd door Josh Heald. Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg, Will Smith, James Lassiter, Susan Ekins, Ralph Macchio, William Zabka en Caleeb Pinkett produceren mee.

Het is nog onduidelijk wanneer Cobra Kai seizoen 4 te streamen zal zijn via Netflix, maar het zou ons niet verbazen als dat tegen het einde van het jaar is.

Lees ook: 'Cobra Kai' seizoen 3 verslaat zelfs Netflix-hit 'Bridgerton'

Lees ook: Dit brengt 'Cobra Kai' seizoen vier naar Netflix-abonnees
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' brengt in seizoen 7 een oude bekende schurk terug
Series / Nieuws

'The Flash' brengt in seizoen 7 een oude bekende schurk terug

Het zevende seizoen van de serie gaat over minder dan een week eindelijk van start.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Showrunner Eric Wallace is druk bezig met het promoten van het zevende seizoen van The Flash. Dat staat op het punt om te beginnen.

Als de serie dan weer van start gaat, zien we eerst hoe het allemaal afloopt met de cliffhanger van het zesde seizoen. En daarna gaat de serie echt van start met het nieuwe verhaal voor het zevende seizoen. Intussen brengt de serie ook oude bekende elementen terug.

Bekende schurk
Eric Wallace belooft dat een bekende grote schurk uit de eerste drie seizoenen terugkeert. "Ik zou niet uitsluiten dat er nog een grote schurk van de eerste drie seizoenen te zien is. Een van mijn favoriete schurken die in Graphic Novel No. 3 te zien was," aldus de maker.

Fans speculeren natuurlijk heel erg wie dat dan zal zijn. Het aantal schurken dat in de eerste drie seizoenen van de serie te zien was, is gigantisch. Wel zou het goed kunnen dat in elk geval meer van Reverse-Flash te zien is.

In het verleden vertelde acteur Grant Gustin daar het volgende over: "Er zat een grote Thawne-cliffhanger aan het einde van het vorige seizoen. Dus dat gaan we natuurlijk verkennen," aldus de acteur.

Lees ook: 'The Flash' seizoen 7 is al erg snel te bekijken op Netflix!

Lees ook: 'The Flash' seizoen 7 laat een getransformeerde Barry Allen zien
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste blik op 'The Boys' seizoen 3 onthult Butcher
Series / Foto's

Eerste blik op 'The Boys' seizoen 3 onthult Butcher

Billy Butcher is weer terug voor een hele nieuwe rits aan afleveringen rond The Boys.

De productie van het derde seizoen van The Boys van Amazon Prime Video is van start gegaan. Acteur Karl Urban heeft op zijn Instagram een foto van Billy Butcher geplaatst.

Met het beeld laat Urban zien dat het nieuwe seizoen weer van start is. "Heel erg bedankt aan de crew, die zo hard werkt en alle voorzorgsmaatregelen treft om onze gezondheid en veiligheid te garanderen. Blijf vooral opletten, want we hebben echt toffe dingen voor jullie in petto!"

Eerste beeld
Hieronder kan je de eerste foto van dit derde seizoen zien:

Bekijk op instagram


The Boys is voor Amazon Prime Video een behoorlijk groot succes. De serie is een grote franchise gebleken en halverwege het tweede seizoen werd besloten een spin-off en een derde reeks te bestellen.

De spin-off speelt zich af op een universiteit waar diverse mensen met superkrachten naartoe gaan. Het moet een soort Hunger Games worden, maar dan een heel stuk grover en harder. We weten dat de "R-Rated serie de levens van hormonale, competitieve supes verkent, terwijl ze hun fysieke, seksuele en morele grenzen verleggen".

Lees ook: Goed nieuws voor fans van de superheldenserie 'The Boys'

Lees ook: Herogasm uitgelegd: de superheldenorgie in 'The Boys'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' en 'Supergirl'-crossover in de maak?
Series / Nieuws

'The Flash' en 'Supergirl'-crossover in de maak?

Daar is showrunner Eric Wallace eigenlijk helemaal niet zo heel zeker over.

Het Arrowverse is langzaamaan weer aan het opstarten. Zo dus ook het laatste seizoen van Supergirl en het zevende seizoen van The Flash.

De personages in die twee series hebben een duidelijke vriendschap die we meermaals hebben gezien. Maar toen TVLine vroeg aan showrunner Eric Wallace van The Flash, of een crossover met Supergirl mogelijk is dit seizoen, had hij geen duidelijk antwoord.

Geen idee
"Ik zou wel willen, maar ik weet het niet," aldus Wallace. "Ik zou zeggen: vraag het de mensen achter Supergirl, niet mij, want het ligt niet in mijn handen."

De kans op grote crossovers tussen Arrowverse-series is op dit moment in elk geval uiterst klein. Dat komt omdat elke productie zich in een veilige coronabubbel bevindt. Daardoor kunnen de casts en crews niet goed een oversteek maken, want dan worden de protocollen volledig genegeerd.

Misschien dat een crossover ooit dus wel de intentie was, maar dat die er nu simpelweg niet meer in zit vanwege de coronamaatregelen. Jammer maar helaas!

Lees ook: 'The Flash' seizoen 7 is al erg snel te bekijken op Netflix!

Lees ook: 'The Flash' seizoen 7 laat een getransformeerde Barry Allen zien
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegde tientallen nieuwe series toe afgelopen week
Series / Nieuws

Disney+ voegde tientallen nieuwe series toe afgelopen week

Check hier het overzicht van de beste nieuwe titels die op Disney+ verschenen zijn deze dagen.

Het was een behoorlijk drukke week op Disney+. Er kwamen tientallen nieuwe series bij deze week. Omdat het te veel is om allemaal op te sommen lichten we een aantal van de tofste nieuwe titels voor je uit.

Per genre hebben we voor een aantal series gekozen. Voor het volledige overzicht, verwijzen we je door naar dit overzichtsartikel.

WandaVision (S01E08): Wanda begint een lastige reis terug naar haar verleden om inzicht te verkrijgen in haar heden en toekomst.

24 (8 seizoenen): Jack Bauer moet in een tijdspanne van 24 uur onder meer terroristische aanslagen zien te voorkomen.

Alias (5 seizoenen): Incognito de wereld rondreizen. Vechten tegen boeven. Worstelen met haar innerlijke demonen. Voor de jonge spion Sydney Bristow is dit dagelijkse kost tijdens haar weinig alledaagse baan als spion.

Family Guy (19 seizoenen): De avonturen van de Griffins, een excentriek gezin dat in New England woont en wordt geleid door vader Peter en moeder Lois.

The Strain (4 seizoenen): Deze serie is het verhaal van het CDC Canary Team, dat onderzoek doet naar een virusuitbraak in New York City waar vampiers bij betrokken lijken te zijn. Terwijl de virusstammen zich verspreiden, gaat het team de strijd aan om de mensheid te redden.

Terra Nova (1 seizoen): Deze serie draait om de familie Shannon, die met de tiende pelgrimage van kolonisten meegaat naar Terra Nova, de eerste kolonie die is ontstaan in dit mooie maar verboden land.

Grey's Anatomy (16 seizoenen): Meredith Grey en haar collega's volgen een zware chirurgische opleiding. Als ze die proberen te combineren met een leven, leidt dat al snel tot zaken op leven en dood.

The Walking Dead (10 seizoenen): Rick Grimes raakt gewond tijdens zijn dienst. Als hij uit coma ontwaakt, ziet hij dat de wereld overlopen is door zombies.

American Horror Story (9 seizoenen): Elk seizoen weer zien we een heel nieuw horrorverhaal zich ontvouwen.

How I met Your Mother (9 seizoenen): Ted vertelt zijn kinderen hoe hij hun moeder heeft leren kennen. Daar heeft hij 9 seizoenen (!) voor nodig.

Glee (6 seizoenen): Jonge talentvolle kinderen op school dromen ervan beroemd te worden, maar worstelen met de realiteit van hun leven.

LOST (6 seizoenen): De overlevenden van een vliegtuigcrash moeten samenwerken om te kunnen overleven op een ogenschijnlijk onbewoond eiland.

Sons of Anarchy (7 seizoenen): De leden van een motorclub willen hun levensonderhoud beschermen. Achter hun familiale levensstijl gaat een meedogenloze illegale wapenhandel schuil.

Prison Break (5 seizoenen): Michael Scofield gaat naar de gevangenis om zijn broer Lincoln te redden. Die zit in de dodencel voor een misdrijf dat hij niet begaan heeft.

The X-Files (9 seizoenen): Twee FBI-agenten onderzoeken paranormale zaken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix gaat aan de slag met nieuwe 'Terminator'
Series / Nieuws

Netflix gaat aan de slag met nieuwe 'Terminator'

De streamingdienst maakt een animeserie over het gevecht tussen de mensheid en de robots.

Netflix weet de afgelopen periode weer heel wat grote titels aan zich te binden. Zo worden er animatieseries gemaakt over Jurassic World, Fast & Furious, Pacific Rim en nog veel meer. Nu gaat de streamingdienst aan de slag met de Terminator.

Netflix heeft onthuld dat er een animeserie gemaakt gaat worden over de bekende robot van bedenker James Cameron. De schrijver van het script van The Batman en de Netflix-film Project Power wordt de showrunner.

"Iedereen die mijn schrijfwerk kent, weet dat ik geloof in het nemen van grote veranderingen en kies voor het hart," zei schrijver Mattson Tomlin. "Ik ben vereerd dat Netflix en Skydance me de kans geven om Terminator te benaderen op een manier die de standaard doorbreekt, verwachtingen ondermijnt en echt lef heeft."

Op een compleet nieuwe manier
De baas van Netflix Japan: "De nieuwe animatieserie zal dit universum verkennen op een manier die nog niet eerder is gezien. We kunnen niet wachten tot fans dit geweldige nieuwe hoofdstuk in de epische strijd tussen machines en mensen gaan beleven."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het enige ding waar de makers van 'LOST' spijt van hebben
Series / Nieuws

Het enige ding waar de makers van 'LOST' spijt van hebben

LOST eindigde alweer zo'n elf jaar geleden. Dit is waar de makers spijt van hebben.

De laatste aflevering van de serie LOST verscheen op 23 mei 2010 en het einde van de serie van Jeffrey Lieber, J.J. Abrams en Damon Lindelof zorgde voor veel discussie. En juist dat einde is ook datgene waar de makers nu spijt van hebben.

In gesprek met Vulture zei Carlton Cuse dat ze spijt hebben van het allerlaatste einde van de avonturenserie. Aan het einde van de serie zijn beelden te zien die tijdens het eerste seizoen al waren opgenomen, namelijk een strand met het neergestorte vliegtuig.

"We hebben maar over één ding spijt en dat was aan het allerlaatste einde," aldus Cuse in gesprek met Vulture. Hij legde uit dat die beelden werden gebruikt om een overgang te maken tussen het emotionele einde en de reclames.

Onbedoeld gevoel bij kijker
In het shot zijn geen overlevenden te zien, geen voetstappen in het zand en geen chaos. De kijkers zagen dit ook en dat zorgde ervoor dat er vragen werden gesteld en dat kijkers op onderzoek uitgingen.

"We plaatsten die beelden aan het einde van de serie en ik denk dat het probleem was dat het publiek zo begaan was met LOST en dat alles een betekenis had en dus dat ook het allerlaatste einde iets betekende," herinnert Cuse zich.

"Dus ze gingen zich verdiepen in die beelden en dachten dat alle personages toen al dood waren. Dat was niet de bedoeling. De bedoeling was alleen om een "‹"‹verhalende pauze te creëren. Maar het bleek te onheilspellend. Het kreeg een andere betekenis," aldus Cuse. "Dit zorgde voor een misvatting."

Lees ook: Bijna dodelijke stunt tijdens slotaflevering serie 'LOST'
Lees ook: Honest Trailers neem de serie 'Lost' op de korrel en dat doet soms best een beetje pijn
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zit 'The Mandalorian'-held Bo-Katan Kryze wel in het derde seizoen?
Series / Nieuws

Zit 'The Mandalorian'-held Bo-Katan Kryze wel in het derde seizoen?

The Mandalorian-actrice Katee Sackhoff blijkt daar bijzonder genoeg niet helemaal zeker van te zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De laatste aflevering van het tweede seizoen van The Mandalorian liet fans met veel vragen achter. We kregen een epische confrontatie tussen Bo-Katan Kryze, Din Djarin en Moff Gideon te zien. En vervolgens verdween de kleine Grogu met Luke Skywalker.

Je zou denken dat het derde seizoen in 2022 ergens ook een rol heeft voor Katee Sackhoff als Bo-Katan Kryze. Maar ze weet niet zeker wanneer ze terugkeert in die rol.

Wanneer dan?
"Nee, ik heb geen idee wanneer Bo-Katan terugkeert," begon Sackoff een interview met ComicBook.com.

"Wat ik wel weet is dat een van de beste dingen die Dave Filoni ooit gedaan heeft, is mij zijn nummer geven. Wat ik zo leuk aan hem vind, is dat we vaak gewoon sms'en over Bo. Ik zou heel graag willen weten waar het heen gaat met haar, ook omdat ik weet waar ze vandaan komt."

Maar ze weet niet wanneer het personage weer te zien is. "Ze past wel echt heel goed in de wereld zoals die er nu voor ligt vind ik. Het zou tegelijk wel arrogant van mij zijn om nu per se meer te willen vragen.

Toch gaat het gerucht dat we haar in [i]Star Wars: The Bad Batch
te zien krijgen, dat op 4 mei begint op Disney+.

Lees ook: 'The Mandalorian' bezocht bijna deze 'Star Wars'-locatie

Lees ook: Sci-fi legende wil 'Star Wars'-serie maken voor Disney+
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Flinke tegenslag voor laatste seizoen 'Better Call Saul'
Series / Nieuws

Flinke tegenslag voor laatste seizoen 'Better Call Saul'

Het geduld van fans van Better Call Saul wordt flink op de proef gesteld.

Het vijfde seizoen van Better Call Saul eindigde in april 2020, en sindsdien kijken fans met smacht uit naar het zesde en laatste seizoen van de serie. De coronacrisis gooit echter opnieuw roet in het eten.

AMC-baas Josh Sapan kwam met het slechte nieuws tijdens een jaarlijkse presentatie van het netwerk:

"Alle maatregelen en vertragingen door COVID hebben ervoor gezorgd dat we ons schema opnieuw moeten indelen. Het ziet er zeer waarschijnlijk naar uit dat we Better Call Saul pas in het eerste kwartaal van 2022 kunnen uitzenden. Zo staat het er nu voor."

Dit is natuurlijk uiterst teleurstellend voor fans van de Breaking Bad-spinoff, maar aan de andere kant weten we in elk geval wel zeker dat we het laatste seizoen te zien gaan krijgen. De opnames van de laatste afleveringen moeten in maart starten in de Amerikaanse staat New Mexico.

Een seizoen vol verrassingen?
Helaas weten we nog niet wat ons te wachten staat in seizoen 6 van Better Call Saul, maar hoofdrolspeler Bob Odenkirk gaf tijdens een interview met Collider wel een paar hints:

"Ik kom er script voor script achter hoe het nieuwe seizoen vordert. Mij is verteld dat het helemaal losgaat in seizoen 6 en het verhaal explosief is. "

Lees ook: 'Better Call Saul' is weer een stap dichter bij het einde

Lees ook: Laatste seizoen 'Better Call Saul' zal een flinke 'rollercoaster' gaan worden
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Handmaid's Tale' seizoen 4 krijgt eindelijk een trailer en releasedatum
Series / Trailer

'The Handmaid's Tale' seizoen 4 krijgt eindelijk een trailer en releasedatum

En we horen wanneer de televisieserie verder gaat met het bijzonder lang verwachte nieuwe seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het coronavirus heeft de halve entertainmentindustrie stilgelegd. Zo werd dus ook het vierde seizoen van The Handmaid's Tale flink uitgesteld.

Fans moesten daardoor lang wachten om te zien hoe het na de cliffhanger van het derde seizoen, vergaat met June van Elisabeth Moss. Gelukkig weten we vandaag wanneer de serie verder gaat: 28 april gaat het tien afleveringen tellende seizoen van start.

Vierde seizoen
De trailer voor het nieuwe seizoen laat zien dat June in elk geval nog leeft. Maar dat niet alleen, ze blijkt ook een gevreesd rebellenleider te zijn. Een plek die nieuwe risico's en uitdagingen met zich meebrengt:



Volgens Hulu zullen we nu zien hoe June terug zal slaan tegen Gilead, als gevreesd en machtig rebellenleider. Haar zoektocht naar rechtvaardigheid en naar wraak zal haar dreigen te verslinden en haar meest gekoesterde relaties bedreigen.

The Handmaid's Tale krijgt ook een vijfde seizoen. Dat zal in de loop van 2022 ergens op Hulu te zien zijn, maar we weten nog niet precies wanneer dit het geval is.

Lees ook: Goed nieuws voor fans van de 'The Handmaid's Tale'-serie

Lees ook: 'The Handmaids Tale' seizoen 4: Dit moet je weten
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Cast wilde niet stoppen met 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

Cast wilde niet stoppen met 'The Big Bang Theory'

Het twaalfde seizoen werd het laatste, maar dat vond niet iedereen even leuk.

The Big Bang Theory kwam met het twaalfde seizoen tot een einde. Tot ongenoegen van een aantal castleden, blijkt nu. Zowel Kaley Cuoco als Johnny Galecki, wilden graag een dertiende reeks maken.

Het tweetal speelde Penny en Leonard in de televisieserie van CBS, en maakten vanaf het begin in 2007 tot het einde in 2019 deel uit van de cast. Maar Jim Parsons wilde niet meer door en dus werd besloten de serie te cancellen.

Dertiende seizoen
Voor CBS was er ruimte voor een nieuw seizoen. Maar toen Parsons bleek te willen stoppen, was het gedaan, want niemand zag een manier om door te gaan zonder de acteur die toch echt de hele serie op zijn schouders droeg.

Cuoco laat nu weten dat ze er lang vanuit ging dat Chuck Lorre haar wilde zien voor "een dertiende seizoen, waar Johnny en ik het vaak over hadden gehad"/. Maar toen kregen ze dus te horen dat de serie juist niet meer door zou gaan. "Wilden wij doorgaan? Ja, absoluut, heel graag."

Maar de serie stopte en de cast doet nu allemaal iets anders. Zo speelt Cuoco de hoofdrol in HBO Max-serie The Flight Attendant, waarvan ze ook de producent is.

Lees ook: Bijna was Sheldon niet Sheldon geweest in 'The Big Bang Theory'

Lees ook: 'The Big Bang Theory'-babe Kaley Cuoco kan niet kijken naar de nieuwste seizoenen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Romy Monteiro speelt rol in 'Goede tijden, slechte tijden'
Series / Foto's

Romy Monteiro speelt rol in 'Goede tijden, slechte tijden'

De Nederlandse celeb gaat een rol spelen in de Nederlandse soapserie.

Musicalster, zangeres en nu ook soapactrice Romy Monteiro zien we binnenkort in de Nederlandse soapserie Goede tijden, slechte tijden. Dit heeft Monteiro zelf bekendgemaakt via Instagram.

De musicalactrice en presentatrice kennen we uit de talentenjacht The Voice of Holland en speelde de hoofdrol in de Nederlandse musical The Bodyguard. Nu is het dus tijd voor een rol in de bekendste Nederlandse soap.

Romy Monteiro wordt Indra Kalkhoven
Via Instagram onthulde de actrice het mooie nieuws. "MEET: INDRA KALKHOVEN! 🥰 Jaaaaa daar issie dan, dat geheime projectje van mij. Ik speel in Goede Tijden Slechte Tijden! ♥️ Ik heb het zooooo naar m'n zin jongens! En acteren is iets wat ik altijd al heb willen doen en leren. Wat een cadeau'tje in deze tijd!!! aldus Monteiro.

"10 maart is Indra voor het eerst te zien!🥳 #gtst #newchapter #cadeau," rondt de goedlachse Monteiro af. Ze plaatste ook een foto van zichzelf als het personage.

Bekijk op instagram


Lees ook: Rol voor Gaby Blaaser in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 uitstekende series op Netflix met nieuwe seizoenen
Series / Featured

3 uitstekende series op Netflix met nieuwe seizoenen

Grote series met nieuwe seizoen. Weer lekker bingen dus op Netflix.

Naast dat Netflix regelmatig nieuwe series online zet, krijgen de nodige series ook een nieuwe seizoen. Hieronder drie grote series die onlangs werden vernieuwd met een nieuwe reeks afleveringen.

Homeland | Bing nu! | Seizoen 8 (10 afleveringen)

Recent werd het achtste en laatste seizoen van Homeland op Netflix gezet. CIA-analiste Carrie Mathison worstelt met haar geestelijke gezondheid en familieproblemen terwijl ze de strijd tegen terrorisme leidt in deze politieke thrillerserie.



Snowpiercer | Bing nu! | Seizoen 2 (tot aflevering 5/10)

De aarde is bevroren. De laatste overlevende mensen wonen in een lange trein die de wereld rondcirkelt en zoeken balans "‹"‹te midden van de spanningen aan boord. Het spannende tweede seizoen trapte recent af en ondertussen zijn we al bij aflevering vijf van tien.



Outlander | Bing nu! | Seizoen 5 (12 afleveringen)

Deze serie van de zender Starz kreeg verleden jaar het vijfde seizoen. Recent werd deze toegevoegd aan Netflix. Dit spannende verhaal, gebaseerd op de fantasieromans van Diana Gabaldon, gaat over het drama van twee geliefden die zijn gescheiden door de tijd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Shadow and Bone'-trailer toont epische fantasyserie van Netflix
Series / Trailer

'Shadow and Bone'-trailer toont epische fantasyserie van Netflix

Netflix laat voor het eerst bewegende beelden van een behoorlijk gaaf uitziende televisieserie zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft een eerste trailer vrijgegeven voor Shadow and Bone. De serie is gebaseerd op de populaire boekenreeks van Leigh Bardugo, Grishavere genaamd.

De serie volgt het personage Alina Starkov op een reis om haar thuisland te redden van Ravka. Tegelijk zien we ook een groepje straatkinderen die proberen een bijzonder gevaarlijke overval te plegen.

Eerste trailer
Netflix heeft een gave cast en crew verzameld voor de film. Eric Heisserer (Bird Box, Arrival) is de showrunner en krijgt hulp van schrijver en bedenker Bardugo. De twee hoofdrollen zijn er voor Ben Barnes (als General Kirigan ofwel The Darkling) en Jessie Mei Li als Alina.

Hieronder kan je de eerste trailer zien, waarin je de bovennatuurlijke wereld van Grishavere kan zien:



De trailer toont vooral Alina die zo te zien pas net haar krachten leert begrijpen als Sun Summoner. De Darkling roept het duister op, maar Alina kan juist de kracht van de zon aanwenden, die zowel warmte als licht gebruikt.

De serie is vanaf vrijdag 23 april te streamen op Netflix.

Lees ook: Netflix-fantasyserie 'Shadow and Bone': Cast, plot en releasedatum

Lees ook: Netflix onthult eerste beelden gave fantasyserie 'Shadow & Bone'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'G.I. Joe' krijgt een live-action serie over Lady Jaye
Series / Nieuws

'G.I. Joe' krijgt een live-action serie over Lady Jaye

Vroeger was er al een animatieserie, nu komt er ook een live-action versie.

Amazon werkt momenteel aan een live-action G.I. Joe-serie over undercover-specialist Lady Jaye.

Het merk G.I. Joe begon in de jaren '60 als een speelgoedlijn van Hasbro, die daarmee ook de term 'actiefiguur' de wereld in brachten. Dit werd gevolgd door een razend populaire animatieserie in de jaren '80, die leidde tot een reeks animatiefilms in de daarop volgende jaren.

Het personage Lady Jaye werd in 1984 geïntroduceerd in de animatieserie en kreeg vervolgens haar eigen stripreeks en actiefiguren. Het personage maakte ook haar opwachting in de live-action films. Hierin werd zij gespeeld door Adrianne Palicki, die te zien was naast acteurs als Channing Tatum en Dwayne Johnson.

G.I. Spinoff
Fans van G.I. Joe kunnen de komende tijd hun hart ophalen; niet alleen wordt er gewerkt aan de Lady Jaye-serie, maar later dit jaar komt er ook een film over het personage Snake Eyes.

Het is nog onduidelijk wanneer we de serie over Lady Jaye kunnen verwachten op Amazon Prime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw seizoen 'Dexter' komt met grote onthullingen
Series / Nieuws

Nieuw seizoen 'Dexter' komt met grote onthullingen

Zullen de nieuwe afleveringen de nare smaak van het laatste seizoen weten weg te spoelen?

Na een van de meest controversiële laatste afleveringen ooit van een populaire serie, keert Dexter later dit jaar na jaren van afwezigheid terug op tv.

Details over de herleving van de Showtime-serie komen langzaam maar zeker naar buiten, maar het is allemaal nog wat vaag. Hoofdrolspeler Michael C. Hall liet echter een en ander vallen over wat we kunnen verwachten tijdens een interview met NME. Hij zei er het volgende over:

"Ik kijk ernaar uit om Dexters schoenen weer aan tetrekken. Ik weet niet wat ik moet verwachten, want ik ben nog nooit na zo'n lange tijd teruggekeerd naar een rol. We zullen zien hoe het voelt om Dexter in een compleet andere context te plaatsen. Het is interessant om uit te vogelen wat er precies met hem is gebeurd. Ik had deze lange periode van rust nodig om afstand te nemen van Dexter en te denken over de mogelijkheden. Nu is er een verhaal verzonnen dat het waard is om te vertellen."

Een eenmalige miniserie?
Hall wordt in de nieuwe reeks vergezeld door Clancy Brown, Jamie Chung en Oscar Wahlberg. De afleveringen spelen zich overigens niet af in Florida (zoals in de voorgaande seizoen maar in het New Yorkse plaatsje Iron Lake.

Hall will be joined in the revival by Clancy Brown as Kurt Caldwell, Jamie Chung as Molly, and Oscar Wahlberg as Zach. The new episodes will be eschewing the Florida setting of the first nine seasons, instead taking place in the upstate New York town of Iron Lake. Volgens Hall zal de serie worden opgenomen als een "10 uur durende film".

Lees ook: Nieuwe seizoen 'Dexter' begint steeds meer op stoom te komen

Lees ook: 'Dexter' vindt nieuwe hoofdrolspeler voor laatste seizoen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.