Disney+ voegde tientallen nieuwe series toe afgelopen week

Disney+ voegde tientallen nieuwe series toe

Check hier het overzicht van de beste nieuwe titels die op Disney+ verschenen zijn deze dagen.

Jim Pedd, 27 februari 2021 om 13:49

Het was een behoorlijk drukke week op Disney+. Er kwamen tientallen nieuwe series bij deze week. Omdat het te veel is om allemaal op te sommen lichten we een aantal van de tofste nieuwe titels voor je uit.
Per genre hebben we voor een aantal series gekozen. Voor het volledige overzicht, verwijzen we je door naar dit overzichtsartikel.

WandaVision (S01E08): Wanda begint een lastige reis terug naar haar verleden om inzicht te verkrijgen in haar heden en toekomst.

24 (8 seizoenen): Jack Bauer moet in een tijdspanne van 24 uur onder meer terroristische aanslagen zien te voorkomen.

Alias (5 seizoenen): Incognito de wereld rondreizen. Vechten tegen boeven. Worstelen met haar innerlijke demonen. Voor de jonge spion Sydney Bristow is dit dagelijkse kost tijdens haar weinig alledaagse baan als spion.

Family Guy (19 seizoenen): De avonturen van de Griffins, een excentriek gezin dat in New England woont en wordt geleid door vader Peter en moeder Lois.

The Strain (4 seizoenen): Deze serie is het verhaal van het CDC Canary Team, dat onderzoek doet naar een virusuitbraak in New York City waar vampiers bij betrokken lijken te zijn. Terwijl de virusstammen zich verspreiden, gaat het team de strijd aan om de mensheid te redden.

Terra Nova (1 seizoen): Deze serie draait om de familie Shannon, die met de tiende pelgrimage van kolonisten meegaat naar Terra Nova, de eerste kolonie die is ontstaan in dit mooie maar verboden land.

Grey's Anatomy (16 seizoenen): Meredith Grey en haar collega's volgen een zware chirurgische opleiding. Als ze die proberen te combineren met een leven, leidt dat al snel tot zaken op leven en dood.

The Walking Dead (10 seizoenen): Rick Grimes raakt gewond tijdens zijn dienst. Als hij uit coma ontwaakt, ziet hij dat de wereld overlopen is door zombies.

American Horror Story (9 seizoenen): Elk seizoen weer zien we een heel nieuw horrorverhaal zich ontvouwen.

How I met Your Mother (9 seizoenen): Ted vertelt zijn kinderen hoe hij hun moeder heeft leren kennen. Daar heeft hij 9 seizoenen (!) voor nodig.

Glee (6 seizoenen): Jonge talentvolle kinderen op school dromen ervan beroemd te worden, maar worstelen met de realiteit van hun leven.

LOST (6 seizoenen): De overlevenden van een vliegtuigcrash moeten samenwerken om te kunnen overleven op een ogenschijnlijk onbewoond eiland.

Sons of Anarchy (7 seizoenen): De leden van een motorclub willen hun levensonderhoud beschermen. Achter hun familiale levensstijl gaat een meedogenloze illegale wapenhandel schuil.

Prison Break (5 seizoenen): Michael Scofield gaat naar de gevangenis om zijn broer Lincoln te redden. Die zit in de dodencel voor een misdrijf dat hij niet begaan heeft.

The X-Files (9 seizoenen): Twee FBI-agenten onderzoeken paranormale zaken.

Lees meer over: Disney Plus, Weekoverzicht

Populair nieuws