search
Netflix gaat aan de slag met nieuwe 'Terminator'
Series / Nieuws

Netflix gaat aan de slag met nieuwe 'Terminator'

De streamingdienst maakt een animeserie over het gevecht tussen de mensheid en de robots.

Netflix weet de afgelopen periode weer heel wat grote titels aan zich te binden. Zo worden er animatieseries gemaakt over Jurassic World, Fast & Furious, Pacific Rim en nog veel meer. Nu gaat de streamingdienst aan de slag met de Terminator.

Netflix heeft onthuld dat er een animeserie gemaakt gaat worden over de bekende robot van bedenker James Cameron. De schrijver van het script van The Batman en de Netflix-film Project Power wordt de showrunner.

"Iedereen die mijn schrijfwerk kent, weet dat ik geloof in het nemen van grote veranderingen en kies voor het hart," zei schrijver Mattson Tomlin. "Ik ben vereerd dat Netflix en Skydance me de kans geven om Terminator te benaderen op een manier die de standaard doorbreekt, verwachtingen ondermijnt en echt lef heeft."

Op een compleet nieuwe manier
De baas van Netflix Japan: "De nieuwe animatieserie zal dit universum verkennen op een manier die nog niet eerder is gezien. We kunnen niet wachten tot fans dit geweldige nieuwe hoofdstuk in de epische strijd tussen machines en mensen gaan beleven."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen