De grote 'WandaVision'-onthulling van deze week uitgelegd

'WandaVision'-onthulling van deze week uitgelegd

Dit heeft dat laatste moment in de nieuwe aflevering van WandaVision precies te betekenen.

Jim Pedd, 28 februari 2021 om 12:13

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De scène na de aftiteling van WandaVision toont een heel groots moment. Het is ook meteen de opzet voor een bijzondere finale voor de televisieserie van Marvel Studios op Disney+.
De nieuwe aflevering onthulde een wapen van SWORD: White Vision. Dat gaat ongetwijfeld leiden tot een bijzonder gevecht tussen de 'echte' Vision van Wanda, en de Scarlet Witch versus de bizarre White Vision.

White Vision
Allereerst is dit vrij bizarre personage de nieuwste in een lange rij aan schurken die gespiegeld zijn aan de superheld. Heel wat helden namen het in het Marvel Cinematic Universe al op tegen duistere versies van zichzelf. Dat zal dus ook gebeuren met Vision, en voor Wanda wordt het een gevecht tegen haar geliefde.

Deze White Vision komt voort uit het project Cataract, waarbij geprobeerd is Vision tot leven te wekken. Dat onder leiding van SWORD-baas Hayward, die de macht van Wanda gebruikt heeft als laatste puzzelstuk in het terug tot leven wekken van het personage.

Het is nog niet duidelijk hoe SWORD deze replica van Vision kon maken. Waarschijnlijk heeft men de technologie uit de film Avengers: Age of Ultron gebruikt en ook iets aan Vibranium. Het imperfecte proces heeft geleid tot een levenloos uitziende, witte, Vision.

Dat wordt dus wat in de finale van deze eerste MCU-serie!

Lees ook: Keert 'Agents of SHIELD' terug op Disney+? Marvel-baas Kevin Feige geeft antwoord

Lees ook: Krijgt 'WandaVision' van Disney+ een tweede seizoen?

Bron: Screen Rant

Lees meer over: WandaVision, MCU, Marvel Studios, Disney Plus

Populair nieuws