Marvel vindt weer een nieuwe actrice voor in de serie 'Ms. Marvel' van Disney+

Ms. Marvel verschijnt later dit jaar op Disney+, als vijfde MCU-serie in één jaar.

Bram de Groot, 22 februari 2021 06:00

Alweer even geleden startten de opnames voor de Marvel-serie Ms. Marvel, de vierde live action-serie in het Marvel Cinematic Universe op Disney+ in slechts één jaar tijd. Nu is er weer een nieuwe actrice toegevoegd aan de cast.
Via The Hollywood Reporter wordt duidelijk dat actrice Laurel Marsden (Survive) een rol gaat spelen in de Marvel-serie rond de tienerheldin. Marsden gaat het personage Zoe Zimmer spelen, een van de klasgenootjes van Kamala Khan.

Zoe Zimmer ook in Ms. Marvel
Het personage Zoe Zimmer is niet alleen een klasgenootje. Ook is ze een vriendin en soms een pestkop. Duidelijk is dat ze een belangrijke rol krijgt in de show van Marvel Studios en Disney+.

Iman Vellani speelt de titelheldin, Aramis Knight is Kareem/Red Dagger, Saagar Shaikh is Amir Khan, Rish Shah is Kamran, Zenobia Shroff is Muneeba Khan, Mohan Kapoor is Yusuf Khan, Matt Lintz is Bruno Carrelli, Yasmeen Fletcher is Nakia Bahadir, Laith Nakli is Sheikh Abdullah en Travina Springer is Tyesha Hillman.

Onbekende rollen zijn er voor Azhar Usman en Nimra Bucha, Randy Havens. Een grote bijrol zal er waarschijnlijk zijn voor Brie Larson als Captain Marvel.Lees ook: De komst van de 'Inhumans' naar het Marvel Cinematic Universe is onvermijdelijk

Lees ook: Waarom is er plots zoveel kritiek op de serie 'Ms. Marvel' van Disney+?

Bron: THR

Lees meer over: Ms Marvel, The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, What If, Hawkeye, Brie Larson

Populair nieuws