Eerste blik op Soldier Boy de nieuwe held in 'The Boys'

Eerste blik op Soldier Boy, held in The Boys

The Boys brengt in het volgende seizoen Soldier Boy met zich mee, gespeeld door acteur Jensen Ackles.

Jim Pedd, 3 maart 2021 om 09:43

Het derde seizoen van The Boys wordt op dit moment opgenomen. De laatste weken zagen we dan ook al heel wat beelden voorbij komen op sociale media van castleden van de televisieserie.
Een stel foto's van de sert laat ook nog eens voor het eerst iets van Soldier Boy zien. Dat personage wordt gespeeld door Jensen Ackles. Op de setfoto's zien we helaas niet Ackles zelf als Soldier Boy in kostuum, maar krijgen we een blik op een stad-in.

Soldier Boy
De stand-in werd gebruikt omdat de acteur op dit moment in quarantaine zit. Dat moet voordat hij voor de camera mag stappen. Hier zie je de stand-in als Soldier Boy:

Tweet verwijderd

Het kostuum van Soldier Boy zoals we hierboven zien, is een heuse hommage aan het kostuum dat het personage in de comics krijgt. Hij lijkt hier op bezoek bij de première van de film Dawn of the Seven.

Die film-in-een-film werd opgenomen tijdens het tweede seizoen van de serie. En bevatte een mooie parodie van het grote moment voor de vrouwen in Avengers: Endgame, vlak voor het eindgevecht dat met Thanos uitgevochten werd.

Lees ook: 'The Boys' onthult eerste blik op Homelander

Lees ook: Eerste blik op 'The Boys' seizoen 3 onthult Butcher

Lees meer over: The Boys, Prime Video, Amazon, Jensen Ackles, Soldier Boy

Populair nieuws