search
Noodlot geteaset voor hoofdpersoon 'La Casa de Papel'?
Series / Foto's

Noodlot geteaset voor hoofdpersoon 'La Casa de Papel'?

La Casa de Papel krijgt nog maar 1 seizoen en dan is de hit van Netflix voorbij.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hint Miguel Herrán naar een noodlot voor zijn personage in La Casa de Papel? Er wordt op dit moment druk gewerkt aan het vijfde seizoen van de serie.

De Spaanse misdaadserie explodeerde in populariteit toen Netflix de rechten erop kreeg. Het vijfde seizoen is het laatste van de actieserie. Die begon ermee dat een groep criminelen de Spaanse koninklijke munt overvielen voor miljarden dollars. De crew heeft geprobeerd om een heerlijk leventje met dat geld te lijden, maar is nu betrokken bij een nieuwe overval.

Einde van de serie
Die nieuwe overval wordt meteen de laatste. Het lijkt er nu zomaar op dat acteur Herrán hint naar een noodlot voor zijn personage, Rio.

Op Instagram plaatste hij een foto van achter de schermen. Hij draagt de iconisch rode outfit van de overvallers, maar ziet er tegelijk uit alsof hij een zware tijd heeft gehad. Bovendien heeft hij het lied 'The End' van The Doors verbonden aan zijn Insta Story. Dat ziet er als volgt uit:



Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe reeks klaar is. Het gerucht gaat dat de opnames ondertussen wel afgerond zijn en dat druk gewerkt wordt aan de post-productie. Mocht dat het geval zijn, zou het zomaar eens niet al te lang hoeven duren eer we de serie weer zien.

Lees ook: Netflix kondigt remake aan van 'La casa de Papel'

Lees ook: 'La Casa de Papel': Dit is hoe de échte kluis werkt!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen