'Lord of the Rings' van Amazon krijgt een zeer toffe fanposter

Lord of the Rings krijgt een zeer toffe fanposter

Het is de bedoeling dat de Lord of the Rings-serie dit jaar of volgend jaar al te zien is.

Jim Pedd, 6 maart 2021 om 12:19

Soms maken fans best bijzondere dingen. Zo maakte iemand een reeks fanposters voor de Lord of the Rings-serie waar Amazon Prime Video op dit moment aan werkt.
De serie speelt zich af in de Tweede Era van Midden-Aarde en draait mogelijk onder meer om de vorming van de Ring van Sauron en het eerste grote gevecht dat de vrije volkeren tegen hem hebben uitgevoerd.

Gave fanposter
Echt veel hebben we nog niet gezien van de serie. Sterker nog: we hebben nog geen titel, en weten niet wie de acteurs en actrices die allemaal getekend hebben precies gaan spelen. Gelukkig zitten fans dus niet stil en hebben we onderstaande toffe fanposters:De televisieserie wordt op dit moment opgenomen in Nieuw-Zeeland. Zoals we al schreven speelt de boel zich af tijdens de Tweede Era van Midden-Aarde. De serie begint in een tijd van relatieve vrede en volgt een groot ensemble.

We zien hen een opnieuw opkomend kwaad in Midden-Aarde bestrijden. En die strijd brengt ons naar onder meer de Misty Mountains, de elfenhoofdstad Lindon en het adembenemende eiland Númenor.
Lees meer over: Lord of the Rings, Amazon Prime Video, LOTR, JRR Tolkien

Populair nieuws