search
'Better Call Saul': Is er dan toch plek voor Bryan Cranston?
Series / Nieuws

'Better Call Saul': Is er dan toch plek voor Bryan Cranston?

Bryan Cranston speelde Walter White en fans hopen al lang op een terugkeer van dat personage.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De hoop van heel wat fans is dat Bryan Cranston een rol heeft in Better Call Saul. Maar die kans lijkt niet heel groot.

De acteur vertelt dat hij geen spoilers kent voor het zesde en laatste seizoen van de televisieserie. Hij vertelde in een interview dat hij helemaal niets wil weten en gewoon een fan is. Hij kijkt dus uit naar de laatste afleveringen.

Groot fan
"Ik ben een fan van Better Call Saul, en heel erg blij dat ik gewoon een fan ben en niets meer dan dat," aldus Cranston.

"Om eerlijk te zijn, als ik maker Vince Gilligan zie, dan moet ik altijd zeggen: 'Let op je woorden en vertel mij niets over wat er gaat gebeuren. Ik wil niet dat je het verklapt en mijn kijkervaring verpest'. En hij lacht, maar ik meen het echt. Ik wil de serie zien zoals ieder ander."

Hoewel Cranston in het verleden aangaf dat hij meteen terugkeert voor Better Call Saul als hij gevraagd wordt, is de kans klein. Dat komt vooral omdat zijn personage, Walter White, nog een scheikundeleraar is die niets met drugs van doen heeft, op het moment dat de serie zich afspeelt.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen