search
'Spider-Man'-franchise krijgt een serie rond Silk
Series / Nieuws

'Spider-Man'-franchise krijgt een serie rond Silk

Eindelijk zijn er wat serieuze ontwikkelingen te melden rond de Spider-Man serie die eraan komt.

Er wordt door Sony druk gewerkt aan nieuw materiaal in de franchise rond Spider-Man. Dat personage slingert nu druk rond in het Marvel Cinematic Universe, maar er wordt ook gewerkt aan allerhande materiaal rond Spider-Man en andere aangelieerde personages.

Zo horen we nu dat een spin-off serie rond Silk, een showrunner heeft gevonden. Bovendien zijn er nieuwe details over de serie, die straks Cindy Moon gaat volgen.

Serie over Silk
Volgens The Illuminerdi boekt Sony Pictures eindelijk vooruitgang met Silk. Sang Kyu Kim zou getekend hebben als showrunner, en ook al gesprekken voeren met een hoofdrolspeelster.

Mogelijk voert ze gesprekken met Adeline Rudolph, die ook al gesproken zou hebben met producenten Phil Lord en Chris Miller.

Volgens The Illuminerdi moet Cindy Moon in elk geval gespeeld worden door een Koreaans-Amerikaanse actrice van tussen de 19 en 29 jaar oud. Cindy staat voor het eerst in haar leven er helemaal alleen voor als we haar leren kennen in de serie. Ze heeft er een grote voorliefde voor om criminelen in elkaar te slaan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen