Nog een 'Star Wars'-serie rond dit personage op komst?

Nog een 'Star Wars'-serie rond op komst?

Qui-Gon Jinn kennen we allemaal uit de film The Phantom Menace, mogelijk krijgt hij een eigen serie.

Jim Pedd, 8 maart 2021 om 10:14

De afgelopen maanden heeft Disney+ heel wat Star Wars-series aangekondigd. De plannen zijn dus groots, maar worden mogelijk nog grootser.
Vandaag is er namelijk een nieuw gerucht over de rol van Liam Neeson in de toekomst van de franchise. Het verhaal gaat via Giant Freakin Robot dat de acteur mogelijk een eigen serie krijgt in de franchise. Die zou dan moeten draaien om zijn personage, Qui-Gon Jinn.

Qui-Gon Jinn
Liam Neeson heeft in het verleden wel eens laten weten dat hij niet per se uitkijkt naar een terugkeer in de franchise. Tegelijk sluit hij het niet uit en sprak hij al eens in het verleden de stem van Qui-Gon Jinn in, in een van de vele animatieseries die verschenen.

Nu stelt Giant Freakin Robot dat de acteur een eigen televisieserie krijgt op Disney+. Dat lijkt eigenlijk niet zo heel waarschijnlijk.

Dat komt vooral omdat Liam Neeson ondertussen alweer 68 jaar oud is. Toen hij voor het eerst (en laatst) te zien was als Qui-Gon Jinn, was dat in de film Star Wars: The Phantom Menace, die in 1999 verscheen.

Er is dus veel tijd verstreken sinds de acteur te zien was en hij ziet er een stuk ouder uit. Kan hij nog op realistische wijze doorgaan voor Qui-Gon?
Bron: Giant Freakin Robot

Lees meer over: Liam Neeson, Disney Plus, Star Wars, Qui Gon Jinn

Populair nieuws