search
Eindelijk details over 'Doctor Who'-terugkeer van Christopher Eccleston
Series / Nieuws

Eindelijk details over 'Doctor Who'-terugkeer van Christopher Eccleston

Christopher Eccleston keert voor het eerst sinds het eerste seizoen terug in een audioserie.

Acteur Christopher Eccleston keert voor het eerst sinds hij bij Doctor Who vertrok, terug als de Ninth Doctor. Vandaag horen we meer over zijn terugkeer.

Hij zal te horen zijn in Doctor Who - The Ninth Doctor Adventures: Ravagers, dat in mei gelanceerd wordt. Daaronder bevinden zich drie verhalen die geschreven zijn door Nicholas Briggs, waarin de Doctor op een ontdekkingsreis gaat samen met zijn vrienden. Hij beleeft avonturen waarbij hij lijnrecht tegenover de Ravagers komt te staan.

Heel veel plekken
Er is een synopsis onthuld voor elk van de drie verhalen waarin Eccleston terugkeert. We zetten ze voor je op een rij.

Sphere of Freedom: Op de Sphere of FRreedom, staat de Doctor op het punt om een kwaadaardig Immersive Games-zakenimperium uit te schakelen. Hij wordt daarbij geholpen door ene Nova. Maar zijn plan mislukt op spectaculaire wijze. En wie is Audrey precies?

Cataclysm: Nova raakt verloren in de tijd, terwijl de Time Eddies volledig los slaan. Ondertussen staat de Doctor op het punt om het einde van het universum te confronteren. Of is dat gewoon de Slag bij Waterloo?

Food Fight: De TARDIS staat op het punt om nogal overvol te raken. Audrey wordt door een spookachtige Doctor lastiggevallen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen