search
Avengers: Endgame-regisseurs maken spionage-serie 'Citadel' voor Amazon
Series / Nieuws

Avengers: Endgame-regisseurs maken spionage-serie 'Citadel' voor Amazon

De gebroeders Russo komen niet alleen met nieuwe films, maar ook series.

Volgens Collider zal de Oscar genomineerde Stanley Tucci (The Hunger Games, The Devil Wears Prada) de hoofdrol spelen in de door de gebroeders Russo (Avengers: Endgame, Avengers: Infinity War geproduceerde spionage-serie Citadel.

Tucci wordt in de film vergezeld door acteurs als Roland Møller (Skyscraper), Richard Madden (Bodyguard), Priyanka Chopra Jonas (We Can Be Heroes) and Ashleigh Cummings (NOS4A2). Het verhaal van de serie wordt wereldwijd verteld, verspreid over verschillende versies.

Grootse ambities
De meerdere versies van de serie die worden gemaakt zullen zich afspelen in de Verenigde Staten, Italië, India en Mexico. Elke versie wordt in de taal van het betreffende land gemaakt. De Amerikaanse versie zou een nauwe connectie hebben met alle andere versies.

Het script en de productie van het ambitieuze project is in handen van Josh Appelbaum, André Nemec, Jeff Pinkner en Scott Rosenberg. De Russo's doen dienst als uitvoerend producenten van de serie.

Meer details over Citadel zullen waarschijnlijk binnenkort bekend worden gemaakt. Het is nog onduidelijk wanneer de serie klaar is om te streamen via Amazon.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen