'Star Trek: Voyager' crowdfunding streeft doel keihard voorbij

'Star Trek: Voyager' crowdfunding haalt doel

Star Trek: Voyager-fans betalen fors geld voor een documentaire over het maken van de serie.

Jim Pedd, 9 maart 2021 om 08:12

Fans van Star Trek: Voyager willen dolgraag dat er een documentaire over de serie wordt gemaakt. In minder dan een week hebben ze daarvoor al 625.000 dollar opgehaald via crowdfunding.
Star Trek: Voyager was tussen 1995 en 2001 te zien op UPN Network en was op dat moment de belangrijkste serie in de franchise. Centraal stond de crew van de USS Voyager, dat 75 jaar van huis gestrand was in het Delta-kwadrant.

Een documentaire
Productiebedrijf 455 Films wil graag het verhaal van de productie van de serie vertellen in een documentaire. Het doel was om 150.000 dollar op te halen, maar binnen zeven dagen is er al 625.000 dollar opgehaald.

Dat betekent dat de productie ook interviews met de cast en crew kan omvatten, HD-remasters van scènes uit de serie en dat de licentie gekocht kan worden op het iconische themalied van de serie.

De documentaire wordt gemaakt door hetzelfde team achter What We Left Behind over Star Trek: Deep Space Nine. Die was een grote hit onder fans en een verrassend diepgaande en genuanceerde blik op de show.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Star Trek, Star Trek Voyager, Documentaire

Informatie over de serie: Star Trek: Voyager

Populair nieuws