Hele toffe nieuwe trailer 'Mayans MC' seizoen 3

De spin-off van Sons of Anarchy zal snel te zien zijn en gaat door met het derde seizoen.

Jim Pedd, 10-03-2021 06:00

Na een vrij ongebruikelijk lange pauze, keert Mayans MC eindelijk terug. De serie had eigenlijk in 2020 door moeten gaan met zijn derde seizoen, maar komt daar nu deze maand mee.
Vanaf 16 maart kunnen we namelijk nieuwe afleveringen zien. Vandaag gaf FX een 'first look' trailer vrij voor de nieuwe reeks. En die laat zien dat er heel veel aan de hand is rond de club en dat belooft wat. De nieuwe beelden duiken ook wat meer in het verhaal van het nieuwe seizoen.

First look trailer
Het derde seizoen van Mayans MC speelt zich een paar maanden na het einde van het tweede seizoen af. Er is dus wat tijd verstreken in de wereld van de serie. EZ is nu een volwaardig lid van de MC en helpt de rest van de club omgaan met de nasleep van de slachting bij Vatos Malditos.


"Seizoen 3 pikt de draad een paar maanden later op," aldus showrunner Elgin James. "EZ is nu volwaardig lid, worstelt met het vinden van zijn plek in de hiërarchie van de club en worstelt met zijn moord op Dita. Hij wordt echt verscheurd door het duisternis en de aantrekkingskracht van zijn nieuwe liefde."

Maar er speelt meer in dit nieuwe seizoen en dat belooft wat te worden.
Lees meer over: Mayans MC, FX, First look, Elgin James

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie