Nòg een nieuwe 'Star Wars'-serie op komst naar Disney+

Het gerucht gaat dat The Mandalorian nog een extra spin-off gaat krijgen de komende tijd.

Jim Pedd, 10-03-2021 10:14

Er is een dozijn Star Wars-series in de maak voor Disney+. Elk daarvan met zo zijn eigen kwaliteiten en plek in de franchise.
Zo weten we dat The Mandalorian, The Book of Boba Fett, Rangers of the New Republic en Ahoksa bestaat in dezelfde tijdlijn, op hetzelfde moment. Daarin zullen een aantal personages en plotpunten zelfs een crossover maken tussen de verschillende series.

Ezra Bridger en Grand Admiral Thrawn
Bovendien zijn er series rond Obi-Wan Kenobi, Lando Calrissian, Cassian Andor in de maak en krijgen we een serie genaamd The Acolyte die zich jaren eerder afspeelt. Maar overkoepelend, voor de series rond The Mandalorian, worden Grand Admiral Thrawn en zelfs Ezra Bridger.

Dat claimt althans Kessel Run Transmissions. Dat is een redelijk betrouwbare bron in de franchise, waar nu dus gesteld wordt dat de voornaamste slechterik sowieso Thrawn zal zijn.

Verbonden aan die schurk in de animatieseries was al Ezra Bridger. En nu we weten dat Ahsoka Tano naar opperschurk Thrawn op zoek is, lijkt het er dus ook op dat Ezra een grote aanwezigheid krijgt. En zelfs een eigen serie, als we Small Screen mogen geloven.
Bron: Small Screen

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Grand Admiral Thrawn, Ezra Bridger

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in