search
Disney+ voegde drie nieuwe series toe deze week
Series / Streaming-diensten

Disney+ voegde drie nieuwe series toe deze week

Het was eigenlijk helemaal geen slecht weekje op Disney+, met drie nieuwe toevoegingen.

Vandaag zetten we voor je op een rij wat er allemaal nieuw toegevoegd is aan Disney+.

Het gaat deze week om drie nieuwe series. Volgende week wordt het ook weer mooi!

The Killing (seizoen 1-4): Deze dramaserie verbindt drie verschillende verhalen rond een enkele moord: over de rechercheurs die de zaak onderzoeken, de familie van het slachtoffer en de verdachten. in de loop van het verhaal wordt duidelijk dat er geen sprake is van ongelukken. Iedereen heeft iets te verbergen en hoewel iedereen denkt het verwerkt te hebben, is het verleden niet klaar met hen.

Marvel Studios Assembled (1 aflevering): Deze documentaireserie duikt elke keer in de totstandkoming van een nieuwe serie of film van Marvel Studios. De Making of WandaVision duikt zoals de titel al laat zien in de serie rond Wanda Maximoff.

Dr. K's Exotic Animal ER (seizoen 1-5): Dr. Susan Kelleher runt een van de drukste dierenartspraktijken voor exotische dieren in Zuid-Florida, Borward Avian and Exotics Animal Hospital. 'Alles behalve honden en katten. Als het door de deur past, behandel ik het', is Dr. K's motto. En door de deur komen ze. Konijnen, reptielen en vogels in alle soorten en maten, vossen, fretten, vissen, buideldieren en zelfs primaten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen