search
Cumberbatch heeft nul interesse in de rol van Thrawn in 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Cumberbatch heeft nul interesse in de rol van Thrawn in 'The Mandalorian'

De gerenommeerde acteur ziet het niet zitten om uren in de make-up stoel te zitten.

Het personage Admiral Thrawn is er een die Star Wars-fans maar wat graag in live-action vorm willen zien. En een van de namen die het meest valt als favoriet voor de rol is Benedict Cumberbatch. De acteur zelf is echter minder enthousiast.

Toen Cumberbatch door Collider werd gevraagd of hij interesse zou hebben om Thrawn te spelen in nieuwe afleveringen van The Mandalorian, antwoordde hij als volgt:

"Dat is een harde nee van mij, op dit moment. Ik heb geen zin om blauw geverfd te worden. Nee, maar even serieus; ik besteed mijn kostbare tijd liever aan mijn kinderen dan dat ik uren in een make-up stoel zit en blauw wordt geverfd. Het is niet het juiste moment in mijn loopbaan om een dergelijke rol te spelen."

Enter Thrawn
De keizerlijke militaire commandant Thrawn was de hoofdzakelijke schurk in Star Wars Rebels seizoenen 3 en 4. Hij werd echter niet op duidelijke wijze uitgeschakeld. In seizoen 2 van The Mandalorian noemde Ahsoka Tano dat ze op zoek is naar Thrawn, waardoor fans direct enthousiast werden. De hamvraag blijft nu voorlopig wie hem gaat spelen.

En hoewel een opwachting van Thrawn nog niet officieel is bevestigd door Disney, zijn er voldoende mogelijkheden om de live-action versie van het personage te introduceren.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen