Ook niet-menselijke schurken in 'The Falcon and the Winter Soldier'?

De slechteriken in de volgende Marvel-serie zijn anders dan dat je zou denken.

Bram de Groot, 14 maart 2021 om 14:11

Aankomende vrijdag verschijnt de eerste aflevering van The Falcon and the Winter Soldier op Disney+ en daarin krijgen we weer een verhaal tussen goed en slecht te zien. Ondanks dat de serie heel aards lijkt te zijn, zouden er ook zomaar buitenaardsen in de serie kunnen zitten.
Dit blijkt uit de woorden van Kari Skogland. In gesprek met The Direct meldde de showrunner dat er ook niet-menselijke schurken in de serie zitten.

"Nou, zoals bij alles wat je hebt, moet je zelf bepalen hoeveel tijd je aan ze besteed," vertelde Skogland aan de website. "Ik denk dat ook slechteriken een groot verhaal met zich meebrengen. Wat ik leuk vind, is dat we voor alles wat meer de tijd hebben waardoor we ze een beetje beter kunnen leren kennen en begrijpen."

Niet menselijke schurken
"Dus of het nu mensen of niet-mensen zijn, we begrijpen door de extra tijd hun motieven iets beter. Het zorgt voor meer nuance. Niemand is helemaal slecht, maar niemand is geheel goed. Dus dat ga je verkennen," sluit de showrunner af.

De serie rond Sam Wilson (Anthony Mackie) en Bucky Barnes (Sebastian Stan) bestaat uit zes afleveringen met vermoedelijk zo'n 50 minuten per aflevering. Vrijdag 19 maart is de aftrap.

Bron: the direct

Lees meer over: The Falcon and The Winter Soldier, Captain America, Wyatt Russell, Anthony Mackie, Sebastian Stan

Populair nieuws