'Star Wars Rebels' wilde dit personage vrij vroeg doden

'Star Wars Rebels' wilde dit personage vroeg doden

Het scheelde helemaal niet veel of Star Wars Rebels had vroegtijdig afscheid genomen van iemand.

Jim Pedd, 14 maart 2021 12:46

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Star Wars Rebels was dan wel een animatie-avontuur gericht op de jonge fan, maar leverde desondanks heel wat meeslepende verhalen en onverwachte sterfgevallen.
Een personage dat bijna om het leven kwam, blijkt Kanan Jarrus te zijn. Hij vocht in het tweede seizoen met Darth Maul en werd verblind. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat het personage van Freddie Prinze Jr. dood zou gaan.

Gelukkig niet
"Dave [Filoni] en ik hadden het erover dat ik dood zou gaan door Maul, maar dezelfde mensen die mij niet wilden hebben voor de serie, wilden ineens dat ik zou blijven en in elke aflevering zou zitten," aldus Prinze Jr. tegenover Collider.

"Ik denk dat ik ze op een gegeven moment aan mijn kant heb gekregen. Er waren ook echt wat mooie momenten. Dat gevecht met Maul was speciaal. Sabine lessen leren was bijzonder. De dood, waar iedereen mij het meeste eer voor geeft, heeft niets met mij te maken. Dat komt van Dave, de animators, muziek en mensen die getalenteerder zijn dan ik lieten je denken dat ik het was. Maar niets kan de auditie overtreffen."

De serie is natuurlijk al een tijdje voorbij, maar er wordt gesproken over de mogelijkheid een aantal van de personages in live-action te introduceren.
Bron: Collider

Lees meer over: Star Wars Rebels, Freddie Prinze Jr, Disney Plus

Informatie over de serie: Star Wars Rebels

Populair nieuws